Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Earth club με τους Ramon Tapia και Spiros Kaloumenos [31/12, Θεσσαλονίκη]

Το Earth Club υποδέχεται την παραμονή Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, ένα ιδιαίτερο dj & παραγωγό o οποίος συνδυάζει τους πιο φρέσκους & δημιουργικούς techno ήχους των τελευταίων ετών: Ramon Tapia, καθώς επίσης και έναν εξαίσιο και αγαπημένο Έλληνα dj & παραγωγό, με 15ετή πορεία στην techno σκηνή: Spiro Kaloumeno.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
VENUE: EARTH CLUB, Φρίξου 5, Θεσσαλονίκη
DOORS OPEN: 01:00

LINE UP
01:00 – 03:00 – Lunar Tone
03:00 – 06:00 – Ramon Tapia
06:00 – Till sun rises – Spiros Kaloumenos

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση (Presale): 10€
Ταμείο (On door): 14€
Κοινό εισιτήριο προπώλησης 2 ημερών για τα event 30/12 (Petar Dundov) & 31/12 (Ramon Tapia & Spiros Kaloumenos): 15€ (περιορισμένος αρ.εισιτηρίων)

Κρατήσεις: Στείλτε inbox στο facebook page του Earth Club.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 004100 // 6944 898086

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγοράστε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά από το Viva:
https://www.viva.gr/tickets/music/earth-club/new-years-eve-ramon-tapia-spiros-kaloumenos/

Αγοράστε τα εισιτήρια σας από τα καταστήματα:
Θεσσαλονίκη:
-Underground // Δημητρίου Γούναρη 20 &
-Underground // Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24
-Petits Tresors // Κλεάνθους 43, Κ.Τούμπα
-Barberians Cuts On The Rocks // Φιλικής Εταιρείας 15
-S48 Coffeece // Ελπίδος 48, Πολίχνη

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ!

Ramon Tapia (Bio):
Ο Ramon Tapia ήταν το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού περιστάσεων, ένας παραγωγός του οποίου το εκλεκτικό παρελθόν και η ανατροφή συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν έναν από τους πιο φρέσκους ήχους της techno μουσικής των τελευταίων ετών.

Ο Ramon γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία και ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του στα εφηβικά του χρόνια, όταν άρχισε να κάνει παραγωγές. Η μητέρα του συναντήθηκε με τον πατέρα του μερικά χρόνια αφού δραπέτευσε από τη Χιλή του Πινοσέτ, όπου η δική του μουσική διέλυσε τη στρατιωτική κυβέρνηση και τον έκανε πολιτιστικό διαφωνούντα. Η νεαρή ηλικία του Ramon ήταν ευτυχώς όχι τόσο ταραγμένη ούτε επικίνδυνη, με το νέο ταλέντο του να αναδύεται σε μια μουσική διατροφή που ήταν εμπνευσμένη με τον δικό της τρόπο: Michael Jackson, Quincy Jones, Kraftwerk, Front 242 και οι πρώτοι πρωτοπόροι του Detroit techno.

Αφού εθίστηκε από το μικρόβιο της techno, ο Ramon μετακόμισε στην πρωτεύουσα του Βελγίου, την Αμβέρσα όπου ξεκίνησε να κάνει παραγωγές. Μετά από μια εποικοδομητική περίοδο και παραγωγές στην πιο σκληρή techno, ο Ramon Tapia άρχισε να βρίσκει τη φήμη κάτω από το νέο του στυλ στα τέλη της δεκαετίας του 2000 σε label όπως: Herzblut, Craft και Yellow Tail, σφυρηλατώντας ένα νέο techno που συνδυάζει τους πιο αργούς με τους πιό σέξι ήχους. Το 2010 ανέβασε μια συλλογή για το θρυλικό Strictly Rhythm της Νέας Υόρκης.

Η αφρόκρεμα της Ολλανδικής techno σκηνής σύντομα ακολούθησε το παράδειγμά του και δημιούργησε remix για τούς Paul Weller, τον Armand van Helden, τον Nic Fanciulli, τον Marc Romboy, τη Monika Kruse, τον Mauro Picotto, τον DJ Sneak και τον Umek και πολλούς άλλους. Τελικά το 2012 δημιούργησε το δικό του label , Say What? .

Ο Ramon Tapia είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που απολαμβάνει την δουλειά του. Απλά θέλει να συνεχίσει να κάνει ότι κάνει καλύτερα χωρίς υπερβολή.

Spiros Kaloumenos (Bio):
Μετά από 15 χρόνια στην techno σκηνή, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα techno festivals όπως τα Awakenings,Techno Flash, Dreambeach, Apocalypsa αλλά και σε μερικά από τα πιο σεβαστά-ζωτικά club του κόσμου, o Spiros ειναι χωρίς αμφιβολία ο πρεσβευτής της Ελληνικής techno σκηνής.

Ο Spiros ανακάλυψε από μικρός ότι η μουσική θα έπαιζε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή του.

Για πολλά χρόνια , ασχολήθηκε με τα Ελληνικά dance media,με άρθρα σε dance magazines, ραδιόφωνο και αργότερα κάποια τηλεοπτικά show.

Η αγάπη του είναι να μοιράζεται την μουσική του με το κοινό και να δημιουργεί αυτή την μοναδική αίσθηση ενότητας στο dancefloor. Tα σετ του αποτελούν συνδυασμούς της σύγχρονης techno υπό την μοναδική του ικανότητας μίξης.Το djing όμως δεν ήταν ποτέ αρκετό για τον Σπύρο.Το πάθος του για την δημιουργία του δικού του ήχου , τον ώθησε στην μουσική παραγωγή.

Το ταξίδι συνεχίζεται με τον Σπύρο να δημιουργεί την ‘Οmega Audio Recordings’ καθιστώντας της ως μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εταιρίες παγκοσμίως , συνεργαζόμενος με διεθνείς καλλιτέχνες λαμβάνοντας παράλληλα την υποστήριξη της ελίτ techno σκηνής.

Mαζί με την αναγνώριση, ήρθε και η υποψηφιότητα του για δυο συνεχόμενες χρονιές (2008-2009) ως ο καλύτερος techno dj στα SEEME festιval awards . (Tα μεγαλύτερα νοτιοευρωπαικά μουσικά βραβεία).

Λίγο αργότερα , και ενώ το επεξεργάζονταν καιρό στο μυαλό του, ο Σπύρος δημιουργεί την δική του δισκογραφική εταιρεία, με τον δικό του ήχο.H γέννηση της ‘Analog Mode Records’, υφίσταται τον Μάρτιο του 2008 και λαμβάνει τεράστια υποστήριξη.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα , ο Σπύρος έχει κάνει release σε θρυλικές δισκογραφικές εταιρείες του παρελθόντος όπως οι Primate, Pornographic Recordings,Primevil, MB Elektronics και του σήμερα όπως οι Kombination Research, Codeworks, Phobiq, Analytic Trail , Flash Recordings, Planet Rhythm και πολλές ακόμη.

Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς που περιλαμβάνει πάνω από 60 vinyl releases , gigs σε όλο τον κόσμο, radio shows με αφοσίωση στην techno, ο Σπύρος δημιούργησε την τρίτη δισκογραφική του εταιρεία που αντανακλά στον σύγχρονο ήχο της techno σκηνής.Είναι ουσιαστικά η δική του πινελιά στον ήχο που τον καθιέρωσε όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτή την φορά ο Σπύρος θέλει να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Η ‘Focus Records’ είναι πραγματικότητα από τον Φεβρουάριο του 2010.

Ο ήχος του εξελίχθηκε μετά απο χρόνια πειραματισμού και περιγράφεται απο έναν συνδιασμό σκοτεινής, ανεβαστικής αλλά και προοδευτικά σκεπτούμενης techno.
Παραμένοντας πάντα πιστός και αφοσιωμένος στον ήχο της techno , εξελίσσει και απλώνει τον ήχο του σε όλο τον κόσμο τόσο τώρα , όσο και στο μέλλον.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την τιμή να τους απολαύσουμε στο Earth Club για μια πρωτοχρονιάτικη βραδιά & να μπούμε με το δεξί στο νέο έτος..