Κοσμοσυρροή στη συναυλία των ImamBaildi στη Μονή Λαζαριστών (25/6)

Συγκινητική η προσφορά του κόσμου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κοινού στη συναυλία που οργάνωσε για καλό σκοπό το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Μονή Λαζαριστών.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τη σύζυγό του κ. Ελεάννα Βλάχου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας και η Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Άννα Μυκωνίου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σύνθημα Ο Πολιτισμός μας αγκαλιάζει όλους ξεκίνησε το πιο κεφάτο καλοκαιρινό πάρτι. Οι εκρηκτικοί ImamBaildi ξεσήκωσαν τους θεατές που δεν σταμάτησαν να χορεύουν. Περίπου 4.000 άτομα προσήλθαν με ανεβασμένη διάθεση για διασκέδαση και προσφοράΠυροτεχνήματα, πυρσοί, κινητά να φωτίζουν και να μην σταματούν να βιντεοσκοπούν, τα χέρια του κόσμου να δημιουργούν το πιο ρυθμικό κύμα και ο χορός να μην σταματά. 

Η τραγουδίστρια των Imam Baildi, Ρένα Μόρφη.

Στόχος του Κέντρου Πολιτισμού ήταν να στηρίξει, με αυτήν την δράση, το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως– Σταυρουπόλεως. Αντί εισιτήριου ο κόσμος προσέφερε τρόφιμα (λάδι, όσπρια, ντοματοχυμούς) για τα συσσίτια που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως και ανακουφίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέρος των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως