#Αποτελέσματα: Κερδίστε αντίτυπα από το βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά «Ελληνοκεντρικός Εκσυγχρονισμός»

Κερδίστε από ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά Ελληνοκεντρικός Εκσυγχρονισμός από το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ και τις Εκδόσεις IANOS.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS το νέο βιβλίο του Χρήστου Γιανναρά, με τίτλο «Ελληνοκεντρικός εκσυγχρονισμός». Τα κείμενα που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον τόμο είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα Η Καθημερινή (τα κυριακάτικά φύλλα του 2017), εφόσον δεν υπάρχει διαφορετική ένδειξη. Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να ριζώσουν στην Πλατεία Συντάγματος, αμετακίνητοι. Για εβδομάδες, για μήνες. Να απαιτούν, όχι αλλαγές – μεταρρυθμίσεις. Συγκεκριμένα: Να επανασυνταχθεί από Ανεξάρτητη Αρχή ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης να εκλέγονται από την ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας. Οι πρόεδροι των ανώτατων δικαστηρίων να εκλέγονται με την ψήφο των δικαστών. Οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και της αστυνομίας, από την «επετηρίδα» και μόνο. Να απομακρυνθούν οι κομματικές νεολαίες από τα πανεπιστήμια. Να καταργηθεί οποιαδήποτε μορφή «παραγραφής» οικονομικών εγκλημάτων σε βάρος του Δημοσίου. Το κατεπείγον είναι να σωθούν ψήγματα, έστω, δημοκρατίας στην ψυχορραγούσα κρατική μας οντότητα.

Διαγωνισμός:

Στο FACEBOOK: Κάνετε like στη σελίδα του Tetragwno.gr, κοινοποιείτε δημόσια τον παρακάτω σύνδεσμο και γράφετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε tag δύο φίλους σας.

Στο INSTAGRAM: Ακολουθήστε τη σελίδα του Tetragwno.gr κάνετε like στην αντίστοιχη φωτογραφία και γράφετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε tag δύο φίλους σας.

Οι τυχεροί που κέρδισαν στον διαγωνισμό είναι οι Άρης Αλτής (facebook) και Δημήτρης Βουτσάς (instagram). 

Όροι: Οι συμμετέχοντας πρέπει να κατοικούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, γιατί τα βιβλία θα τα παραλάβουν από τα αντίστοιχα καταστήματα του IANOS ή σε οποιαδήποτε πόλη αρκεί να έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν προσωπικά. Για κάθε διαγωνισμό που διεξάγεται οι συμμετέχοντες διεκδικούν από ένα αντίτυπο σε κάθε κοινωνικό δίκτυο. Οι συμμετέχοντας μπορούν να συμμετέχουν όσες φορές το επιθυμούν αρκεί να κάνουν διαφορετικά tag. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο site. Καλή επιτυχία!