“Ανοιχτοί λογαριασμοί” με τη Γιώτα Νέγκα, των Καραμουρατίδη – Ιωάννου | “Τζαμάικα” (Soundtrack), Feelgood

Για «Ανοιχτούς Λογαριασμούς» μιλά η νέα καλλιτεχνική δουλειά του Θέμη Καραμουρατίδη με τον Οδυσσέα Ιωάννου και τη Γιώτα Νέγκα, οι οποίοι για πρώτη φορά στην κοινή τους πορεία θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη.

Οι «Ανοιχτοί Λογαριασμοί» είναι το βασικό τραγούδι της ταινίας “Τζαμάικα” σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Φάνη Μουρατίδη, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 21 Δεκεμβρίου σε διανομή Feelgood Entertainment.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Οδυσσέας Ιωάννου δημιούργησαν ένα αληθινό και δυνατό ζεϊμπέκικο, με λόγο απλό, άμεσο και βαθύ που ερμηνεύει μοναδικά η Γιώτα Νέγκα σε μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές της ταινίας.
Η συνεργασία των τριών συντελεστών έρχεται να συμπληρώσει τη μέχρι τώρα επιτυχημένη κοινή τους πορεία μετά το άλμπουμ “Τελευταίος Εαυτός” που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, αλλά και “Το δίκιο μου” και “Το Σερί” που μοιράστηκαν μεταξύ τους στο «Καινούριο Φιλί».
Το soundtrack της ταινίας φέρει την υπογραφή του Θέμη Καραμουρατίδη, γνωστού κινηματογραφικά από την ταινία Ουζερί Τσιτσάνης (Feelgood Records), ενώ ο Οδυσσέας Ιωάννου συναντά για πέμπτη φορά το κινηματογραφικό κοινό υπογράφοντας στίχους για τραγούδι ταινίας.

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου
Ερμηνεία: Γιώτα Νέγκα
Feelgood Records
Ενορχήστρωση – πιάνο – Β’ φωνή: Θέμης Καραμουρατίδης
Μπουζούκι – μπαγλαμά: Νίκος Κάτσικης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τύμπανα: Μανώλης Γιαννίκιος
Κιθάρες: Δημήτρης Σιάμπος
Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Γιάννη Παξεβάνη στο Studio Subway με βοηθό ηχολήπτη τον Βαγγέλη Σαπουνά.

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα – το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά-, το αστείρευτο χιούμορ του Τίμου και η αγνή ψυχή του Άκη υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

21 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.