Ακούστε το νέο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη «Εσένα Περιμένω»

Αφού μας συστήθηκε πριν από τρία χρόνια με το επιτυχημένο ντεμπούτο-άλμπουμ «Λαβύρινθοι», η νεαρή, ταλαντούχα & ιδιαίτερη στον χαρακτήρα τραγουδοποιός, μας εξέπληξε πέρυσι με το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ που εν τω μεταξύ ετοίμαζε, κυκλοφορώντας το πολύ δυναμικό «Φερ’τα μου όλα πίσω», μια μίξη του παραδοσιακού με το ροκ και την αναπάντεχη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη!
Το νέο άλμπουμ της με τίτλο «Μωβ καληνύχτες», θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Με προπομπό την μπαλάντα «Εσένα Περιμένω», η Παυλίνα Βουλγαράκη αποκαλύπτει μια μουσική κραυγή-κάλεσμα με συγκλονιστικούς στίχους από ένα κορίτσι που δεν αντέχει άλλο να αντιμετωπίζει τον κόσμο μοναχό, ενόσω περιμένει καρτερικά τον «τέλειο» σύντροφο:

«Γιατί με έχεις αφήσει μόνη τόσα χρόνια;
Να δίνω το σεντόνι μου σε θύτες και σε πιόνια
Ό,τι έχω αγάπησει σ’ έχει μέσα του κρυμμένο
Όμως ακόμα εσένα περιμένω…»

Το single «Εσένα Περιμένω» σε μουσική του Γιώργου Κυριάκου και στίχους της Παυλίνας Βουλγαράκη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης και τη διεύθυνση παραγωγής ο Νίκος Γ. Μακράκης.

Στο τραγούδι έχουν παίξει οι Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα και percussion), Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα, Rhodes, πιάνο), Γιώργος Μπουλντής (μπάσο) και Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες). Την ενορχήστρωση του κουαρτέτου εγχόρδων ανέλαβε ο Ηλίας Παντολεών και έπαιξαν οι Άρης Zέρβας (τσέλο), Kωστής Kαριτζής (βιολί), Θοδωρής Mουζακίτης (βιολί) και Aντώνης Mανιάς (βιόλα)
Η έγινε από τον Ορέστη Φαληρέα και το Mastering στο Kiwi studio από τον Νίκο Λάβδα.