H Δήμητρα Γαλάνη και ο Ευστάθιος Δράκος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Parklife, η σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ολοκληρώνεται για φέτος, καθώς χειμωνιάζει, και προτού δώσει ραντεβού για την επόμενη άνοιξη, αποχαιρετά το κοινό με τo Parklife Timeless. Tην Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Δήμητρα Γαλάνη και ο Ευστάθιος Δράκος μας περιμένουν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στις 20.30 για μία μελωδική συναυλία με νέες ιστορίες, καθώς και αφηγήσεις μιας ζωής γεμάτη μουσική.

H Δήμητρα Γαλάνη, θα παρουσιάσει τραγούδια που την ανέδειξαν ως ερμηνεύτρια και εκφράζουν τη διαρκή αναζήτησή της για γνώση και για κάθε τι καινούργιο. Καλεσμένος της σε αυτή τη συναυλία είναι ο νεαρός συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος των Minor Project, με τον οποίο η ερμηνεύτρια συνεργάστηκε πρόσφατα στο άλμπουμ «Το Βαλς των χαμένων μετά» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη.

Δύο διαφορετικές φωνές με κοινά σημεία αναφοράς και μουσική παιδεία ενώνονται και παρουσιάζουν ορισμένα από τα πιο ωραία τραγούδια τους και άλλα αγαπημένα τους, ανάμεσα στα οποία η Εκδρομή και το Νερό.

Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο ΚΠΙΣΝ μπορείτε να βρείτε στο εδώ και για τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).