O Δημήτρης Μπάκουλης στο Αλικο [2/11]

Ο Δημήτρης Μπάκουλης, ο νεαρός τραγουδοποιός, εμφανίζεται στο Άλικο με ένα ιδιαίτερο σχήμα, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Ο αυτοδίδακτος μουσικός, συμπράττει με τη Δέσποινα Σπανού στο Τσέλο & τη Φωνή και τον Πάνο Ηλιόπουλο στα Νέι, σχηματίζοντας ένα ιδιόρρυθμο trio που απογυμνώνει το λαϊκό τραγούδι και το επαναδομεί με τον δικό του τρόπο.

Τραγούδια κλασικά και αγαπημένα, δοσμένα μέσα από ένα ιδιαίτερο πρίσμα μουσικό και συναισθηματικό, σε μια διαδρομή που περνά από τον Νίκο Παπάζογλου, στο Γιώργο Καζαντζή κι από τον Απόστολο Καλδάρα στο Θανάση Παπακωνσταντίνου, πραγματοποιώντας μικρές στάσεις ανάπαυλας στα τραγούδια του ίδιου του Δημήτρη από το δίσκο του «Άλλες Ζωές».
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου για μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε, στο Άλικο στου Ψυρρή.

Παίζουν
Δημήτρης Μπάκουλης: Φωνή, Κιθάρα
Δέσποινα Σπανού – Τσέλο, Φωνή
Πάνος Ηλιόπουλος – Νέι

Άλικο
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
Τηλέφωνο: 210 3253272
Ώρα Έναρξης: 22:00 – Είσοδος: 5€
www.aliko-cafe.gr
Οργάνωση: Φόρμιγγα Art

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Μπάκουλης γεννήθηκε το 1991 στο Αλιβέρι Ευβοίας. Από πολύ μικρός, ασχολείται αυτοδίδακτα με την κιθάρα και σε ηλικία 16 ετών γράφει τα πρώτα του τραγούδια. Δύο χρόνια αργότερα, παράλληλα με τις σπουδές του στη Μουσειολογία, αρχίζει να εργάζεται ως μουσικός. Το 2013 εγκαταλείπει τις σπουδές του, μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και καταπιάνεται με την παρουσίαση της δουλειάς του στις μουσικές σκηνές της πρωτεύουσας. Τον Μάρτιο του 2016 κυκλοφορεί από την Kyklos Records, σε παραγωγή του τραγουδοποιού Μάκη Σεβίλογλου, η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Άλλες ζωές“. Πρόκειται για έναν αφαιρετικό, ακουστικό δίσκο, μόνο με κιθάρες και κοντραμπάσο. Υπογράφει τους στίχους και τη μουσική και στα δέκα τραγούδια κι ερμηνεύει τα οκτώ εξ αυτών. Συμμετέχουν φιλικά, ο βιρτουόζος κιθαρίστας Δημήτρης Λάππας, ο Δημήτρης Κίτσιος, ο Μάκης Σεβίλογλου και η Ρία Ελληνίδου.