Worakls – Ο “Mozart της ηλεκτρονικής σκηνής” στο Steam Athens [3/11]

Ο “Mozart της ηλεκτρονικής σκηνής” σε ένα ανεπανάληπτο Live act στο STEAM στις 3 Νοεμβρίου. Το Luben και το Anormale παρουσιάζουν τον Γάλλο συνθέτη Worakls στο Steam Athens, το απόλυτο hot spot της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Ο νεαρός Worakls δεν είναι μόνο ένας χαρισματικός DJ, είναι κυρίως ένας ταλαντούχος συνθέτης. Mεγάλωσε σε μια οικογένεια μουσικών και άρχισε να μαθαίνει πιάνο σε ηλικία 3 χρονών. Mόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ωδείο, βρήκε μέσω της ηλεκτρονικής μουσικής τον τρόπο να δώσει στις μελωδίες του αυτόν το ασύγκριτο ονειρικό αλλά και δυναμικό ήχο που τον εκφράζει.

Η μουσική του είναι δυναμική και εξελίσσεται συνεχώς, καθώς ο Worakls αντλεί την έμπνευση του από πολλά είδη, όπως τα soundtracks για ταινίες και η κλασική μουσική. Το 2014 δημιούργησε την εταιρία Hungry Music με τους φίλους του N’to και Joachim Pastor.

Το περιοδικό Billboard το 2015 αναφερόταν στο Worakls ως “rising French DJ” χαρακτηρίζοντας τα κομμάτια του ως “σοβαρό techno με ελαφριά υφή”, “γεμάτα εστιασμένη, νευρώδη ενέργεια”.

Steama Athens, Ευρυμέδοντος 3
T: 2103412120 – 6936660260