Ζέτα Κουντούρη «Λίγο πριν βρέξει» [Παρουσίαση βιβλίου στα Public – 28/11, Κέδρος]

Οι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και τα καταστήματα PUBLIC παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Ζέτας Κουντούρη «Λίγο πριν βρέξει» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων PUBLIC Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ανδρέας Μήτσου (πεζογράφος), Μαρία Στασινοπούλου (συγγραφέας-κριτικός λογοτεχνίας). Συντονίζει και επενδύει μουσικά τη βραδιά η Αγγελική Βουλουμάνου (σύμβουλος εκδόσεων).

Τελευταία τις νύχτες αργεί πολύ να με πάρει ο ύπνος…
Η υποψία είναι ένα ύπουλο σαρκοβόρο σαράκι…
Άνθρωποι στα όρια της αντοχής τους που παραπαίουν βασανιστικά ανάμεσα σε εφιάλτες και φοβίες.
Πόρτες κλειστές που κρύβουν σκοτεινά μυστικά, θανάτους ύποπτους, πάθη αδιέξοδα, έρωτες αδιευκρίνιστους. Τοπία θολά, όπου το νερό της βροχής δρα καταλυτικά και χαρίζει ένα είδος λύτρωσης.
Η Ζέτα Κουντούρη για μία ακόμη φορά περιβάλλει τους ήρωές της με αγάπη και χιούμορ, διεισδύει με τρυφερότητα στις ψυχές τους, και αφήνει τον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα
για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, ερώτημα το οποίο λανθάνει στις περισσότερες ιστορίες της.

PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα (5ος όροφος)
Πληροφορίες: 210 3809712

Η Ζέτα Κουντούρη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος.
Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου υπήρξε μέλος του Επιστημονικού Διδακτικού Προσωπικού επί σειρά ετών, δίδαξε από το 2007 έως το 2009 Δημιουργική Γραφή στο Εργαστήρι της Φοιτητικής Λέσχης. Διηγήματά της έχουν ανθολογηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ισπανία και Ιταλία) κι έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά.
Είναι μέλος της Εταιρίας Συγγραφέων.