Οι Ιmam Baildi τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου στο Passport [Κεραμεικός]

Οι Imam Baildi επιστρέφουν στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν το 10th Anniversary Tour τους, μετά από 30 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, sold out βραδιές στο Λονδίνο, τη Ζυρίχη και το Μόναχο, και κατάμεστες βραδιές παντού στην Ευρώπη.

Η πολυαγαπημένη μας παρέα γίνεται 10 ετών και τις Παρασκευές του Δεκέμβρη ετοιμάζεται να μας σερβίρει την πιο εορταστική, την πιο καλοδουλεμένη, την πιο ορεξάτη της συνταγή στο Passport Κεραμεικός.

Τι θα ακούσεις; Τα κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, και τις καινούριες ιδέες των Imam Baildi που για άλλη μια φορά βάζουν νέα standards στην εγχώρια μουσική σκηνή.
Τι θα δεις; Μια παρέα με μοναδική χημεία που λατρεύει να βρίσκεται στη σκηνή και έχει τη δική της ιστορία να πει μετά από αμέτρητες συναυλίες και ταξίδια σε περισσότερες από 22 χώρες του κόσμου.
Τι θα σε συγκινήσει; Οι στιγμές που η συναυλία κορυφώνεται, όταν κοινό και συγκρότημα γίνονται ένα – όσοι έχουν βρεθεί σε συναυλία των Imam Baildi ξέρουν για τι μιλάμε.
Τις βραδιές θα ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι ΚΑΛΤΑband, που ξεκινούν τη δική τους πορεία στο χώρο της παραδοσιακής μουσικής, με μια αυθεντική ματιά και έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό παραδοσιακών οργάνων.

PASSPORT ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ Upstairs
Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος, Αθήνα
Tηλ. κρατήσεων 2105222203 – www.pass-port.com.gr

Τιμές εισιτηρίων:
13€ (με μπύρα ή κρασί στο bar) – 20€ (με ποτό, σε τραπέζι)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπώληση εισιτηρίων:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Ηλεκτρικός | Σταθμοί Θησείο & Μοναστηράκι
Metro | Σταθμοί Μεταξουργείο, Κεραμεικός
Λεωφορεία | 049, 21, 813, 815, 838, 856, 914, Β18, Γ18
(πλησιέστερη στάση: IKA)