Ο Paul Ritch στη Θεσσαλονίκη [18/11, Earth club]

Το Earth Club υποδέχεται στο πρώτο της event στις 18 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, έναν παγκοσμίου φήμης Dj και παραγωγό της techno σκηνής, Paul Ritch. Οι παραγωγές και οι εμφανίσεις του Paul Ritch, που χαρακτηρίζονται από την ισχυρή και αρμονική τέκνο του με το άγγιγμα της καθαρά συναισθηματικής ψυχής, αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό ήχο υπογραφής του – αυτός που τον προβάλλει στην παγκόσμια αναγνώριση. Εταιρίες με τις οποίες υπογράφει είναι οι Drumcode, Sci + Tech, Saved, Cocoon Recordings, Soma Records και Bpitch Control και κάνοντας remixes σε κλασικά κομμάτια όπως Ondu, Positive education, Tropical melons, Remaining ΙΙΙ, Magic K, the Test και I am burning inside τον οδήγησαν να συμπεριληφθεί στους 100 κορυφαίους καλλιτέχνες του Resident Advisor.

Το 2008, ο Paul αφήνει το αποτύπωμα του με την Quartz Rec, που σχεδιάστηκε ως πλατφόρμα καλλιτεχνικής έκφρασης για την προβολή κορυφαίων τεχνολογικών ήχων και ένα ευρύ όραμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Με την πρώτη κυκλοφορία της, το “Split EP Part 1” (Paul Ritch, 2008), η Quartz Rec κατέκτησε την κορυφαία θέση στα Techno chart του Beatport. Η ίδια, έχει ήδη δημοσιεύσει πρωτότυπα κομμάτια και remix από Okain, Paco Osuna, Nic Fanciulli, Thomas Muller, Barem, Carlo Lio, Dubfire, 2000 και One και Anton Pieete.

Η σκηνική του παρουσία και η δημιουργικότητά του είναι δύο από τα ατού του στις live εμφανίσεις του, σε κλαμπ όπως: Amnesia, Space και Pacha στην Ibiza, Fabric and Egg Club στο Λονδίνο, Womb και Circus στο Τόκιο, Berghain και Watergate στο Βερολίνο, το Goa στη Ρώμη και τη Μαδρίτη, το Rex Club στο Παρίσι, μεταξύ πολλών άλλων.
Έχει επίσης εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το Time Warp (Ολλανδία και Γερμανία), Monegros (Ισπανία), Awakenings, Voltt Open Air και ADE (Ολλανδία), SW4 (Ηνωμένο Βασίλειο), Neo Pop Φεστιβάλ (Πορτογαλία) (Μεξικό) και WMC (Miami).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dj set:
00:00 – 01:30 – Val
01:30 – 03:00 – Paul Anthonee
03:00 – 06:00 – Paul Ritch
06:00 – After – Dimi & Sampson

Earth club,
Φρίξου 5, Περιοχή Φιξ
Στάση 31, ΦΙΞ.
Ώρα έναρξης: 00:00
Προπώληση (Presale): 12€ | Ταμείο (On door): 15€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 004100 // 6944 898086

Ηλεκτρονικά: Viva.gr | Φυσικά σημεία: Θεσσαλονίκη: Underground (Δημητρίου Γούναρη 20) & (Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24) – Σέρρες: Tales Coffe Shop (Σκρα 8, Πεζόδρομος Σερρών)