Με απόλυτα rave διάθεση στο πρώτο event των Ravesons [23/11, WE]

 

Ηλεκτρονική μουσική. Δυνατά ηχοσυστήματα. Απόλυτα rave διάθεση.

Μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τους Ravesons. Το πρώτο event των Ravesons για την σεζόν 2017-2018 είναι γεγονός. Οι Ravesons είναι μια ομάδα που αποτελείται από πραγματικούς Ravers και φυσικά λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Προτεραιότητα τους, σε κάθε event, είναι η αρτιότητα των εγκαταστάσεων, τόσο στην ποιότητα όσο και στην ένταση της στιγμής. Ο συνδυασμός του ηχοσυστήματος και του line up θα αποτελέσει την εναρκτήρια δύναμη που θα οδηγήσει τα πάρτι σε μία άλλη διάσταση.Δεν μιλάμε για ένα απλό showcase αλλά για ένα show διεθνών προδιαγραφών που θα δώσει πνοή στην πόλη μας. Στις 23 Νοεμβρίου, λοιπόν, η ομάδα συστήνεται και επίσημα πλέον στο κοινό της πόλης, παρουσιάζοντας ένα οπτικοακουστικό θέαμα το όποιο έρχεται για να δώσει ένα νέο χρώμα στην κουλτούρα και στο ύφος της ηλεκτρονικής σκηνής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυσικά, οι Dj είναι μερικοί, από τους γνωστούς-αγνώστους της πόλης.

Ο Toni Manga γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας. Το ταξίδι του στην ηλεκτρονική μουσική ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 με έναυσμα την δημιουργία ξεχωριστών underground parties, όπου προσέθεταν μια άλλη νότα στην πόλη. Η νέα χιλιετία βρίσκει τον Toni, να μεταφέρετε στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι η βάση του μέχρι σήμερα. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες εκδηλώσεις και φεστιβάλ προβάλλοντας τις δεξιότητες και τις τεχνικές του. Παίρνοντας μέρος στον Εθνικό Διαγωνισμό DJ του City In The Mix, που πραγματοποιήθηκε στο Decadence club, βρέθηκε στην κορυφή, κατακτώντας την πρώτη θέση. Το Active Soul Group που δημιούργησε, μετράει ήδη 4 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Αυτή την περίοδο θα τον βρεις στο στούντιο, δουλεύοντας μερικά καινούρια techno & tech gems κομμάτια, ενώ κάνει παράλληλα εμφανίσεις σε club τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, ο Βασίλειος Μπασμαρής (aka Bass.Ment), αποτελεί ένα από τα νέα ταλέντα της ηλεκτρονικής σκηνής τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από το A2 Dj Muzic Workshop, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του στα decks του Decadence club, στη Θεσσαλονίκη. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως: Apollonia, Technasia, Enrico Sangiuliano, Matt Sassari, Rob Hes, Dario D’Attis, Sabb, Natch & Dothen, Popof και άλλους. Στα μέσα του 2016 έγινε ο resident dj του the real rocknrolla όπου εκεί δημιούργησε το project “Bass Sessions”. Η χρονιά συνεχίστηκε με επιτυχίες, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο του release στην Apple Sauce με την ονομασία ¿Dónde estás?.

H Ζωή Ξουγκά, (aka ZOÉ), είναι μία από τις πιο σημαντικές δυνάμεις της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνή. Το ύφος της κυμαίνεται από δυναμικό tech house σε πιο βρώμικο βαθύ techno. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τελείωσε το τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων & Διεθνές Marketing. Φανερά επηρεασμένη από τον χώρο του marketing, τόλμησε και δημιούργησε την δική της εταιρία εκδηλώσεων ονόματι, “Free Frequency”. Συνέχισε να πειραματίζεται, κάνοντας συνεργασίες με αρκετούς διοργανωτές και με διαφορετικά μουσικά στυλ. Το 2006, σαν Djane Zoi, καταργεί τα σύνορα και αρχίζει να ταξιδεύει, μιξάροντας σε διάφορα event. Μεταξύ 2010 και 2012 ήταν κομμάτι της Tesserract Studios, όπου συνέταξε την συλλογή “Free Frequency” CD, το οποίο βρέθηκε στο top 3 των charts,κατέχωντας στην 2η θέση. Το 2013 εντάχθηκε στην SourceCode, όπου γεμάτη εμπειρία αντιμετωπίζει τώρα πια νέες προκλήσεις. Φέτος κυκλοφόρησε το πρώτο της single, σε συνεργασία με τον Odiotekt, στην Apple Sauce. Κάθε της εμφάνιση, προσθέτει ύφος και χαρακτήρα, ακόμη και στα πιο σκοτεινά της μονοπάτια.

O Θάνος Θώμογλου (Aka. Lunar Tone) είναι ένας συνθέτης μουσικής/παραγωγός/DJ. Από πολύ μικρή ηλικία, συνέδεε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής με τα συναισθήματα και την ενέργεια. Το πάθος του είναι να μιξάρει και να αναμιγνύει groovy ήχους με main house, tech-house και techno στοιχεία. Βρέθηκε στα decks του Ahoy club, Almyra club και σε διάφορα areas της Χαλκιδικής, ως resident dj. Επίσης η εμφάνιση του γινόταν αισθητή σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως το FM100, Maxfm, Moodradio και Capital FM. Bρέθηκε σαν guest, δίπλα από μεγάλους καλλιτέχνες, όπως, André Hommen, Sugar Hill, Gummihz, Economist, I-kie, Thodoris Triantafillou και άλλους. Νέο αίμα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, που διψάει για δημιουργία.

Πολυχώρος WE,
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη
Εισιτήρια: 5€
Σημεία προπώλησης:  WE , Rusty Razors Barber Crew , Καταφύγιο
Ποτά: 5€ | Μπύρες: 3€