H Κυβέλη Καστοριάδη για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στην αυγή του 2018! [3/1, Θέατρο Αθήναιον]

Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 στο θέατρο Αθήναιον.​

Μετά από τις παραστάσεις στο Passport Upstairs στην Αθήνα με εκλεκτούς καλεσμένους τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τη Δήμητρα Γαλάνη και πριν την επιστροφή της στο Παρίσι, θα κάνει μία στάση στην Θεσσαλονίκη που πάντα ήθελε να γνωρίσει τους ανθρώπους της.

Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Για αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο το 2015, με τίτλο Sous le ciel de Paris με την Ντόρα Μπακοπούλου στο πιάνο και τον Ηρακλή Βαβάτσικα στο ακορντεόν.

Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφορεί το δεύτερο cd με τίτλο Songs for a blue cloud από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα.

Με άξονα τις δύο δισκογραφικές εργασίες αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσής τους, η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς-ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέατρο Αθήναιον (μικρή σκηνή),
Βασ. Όλγας 35 Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: 2310 832 060, https://theatroathinaion.gr
Τιμές εισιτηρίων: 15€ | 13€ φοιτητικό, ανέργων

Παραγωγή: Μικρή Άρκτος, www.mikri-arktos.gr
Οργάνωση παραγωγής: Γερολυμάτου Βιβή, Παπαδόπουλος Απόστολος