O κορυφαίος Κροάτης dj και παραγωγός της techno, Petar Dundov, στη Θεσσαλονίκη [30/12, Earth club]

Το Earth Club υποδέχεται την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στις 30 Δεκεμβρίου, τον κορυφαίο Κροάτη Dj και παραγωγό της techno: Petar Dundov.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου
VENUE: EARTH CLUB, Φρίξου 5, Θεσσαλονίκη
DOORS OPEN: 23:59

LINE UP
00:00 – 03:00 – Valano & George Absent
03:00 – 06:00 – Petar Dundov
06:00 – After – Tash

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση (Presale): 10€
Ταμείο (On door): 14€
Κοινό εισιτήριο προπώλησης 2 ημερών για τα event 30/12 (Petar Dundov) & 31/12 (Ramon Tapia & Spiros Kaloumenos): 15€ (περιορισμένος αρ.εισιτηρίων)

Κρατήσεις: Στείλτε inbox στο facebook page του Earth Club.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 004100 // 6944 898086

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγοράστε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά από το Viva:
https://www.viva.gr/tickets/music/earth-club/new-years-eve-petar-dundov/

Αγοράστε τα εισιτήρια σας από τα καταστήματα:
Θεσσαλονίκη:
-Underground // Δημητρίου Γούναρη 20 &
-Underground // Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24
-Petits Tresors // Κλεάνθους 43, Κ.Τούμπα
-Barberians Cuts On The Rocks // Φιλικής Εταιρείας 15
-S48 Coffeece // Ελπίδος 48, Πολίχνη

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ!

Petar Dundov (Bio):
Γεννημένος στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις αρχές της δεκαετίας του 70, η καριέρα του στην χορευτική μουσική εκτείνεται 20 χρόνια πίσω αλλά από την αρχή αυτής της χιλιετίας χρησιμοποιεί το δικό του όνομα για τις παραγωγές του. Κατά την διάρκεια των χρόνων έχει συμμετέχει σε μέγα φεστιβάλ όπως Exit, Awakenings, I Love Techno, Wire, TimeWarp & σε club όπως Bergheim, Matter, Womb, Space, Air, Fuse. Μετράει μια μακροχρόνια σχέση και συνεργασία με το θρυλικό label MusicMan, μια δισκογραφική που συμπεριλαμβάνει καλλιτέχνες όπως Jeff Mills, Green Velvet & Robert Hood.

Αν και η λέξη techno δεν δίνει αρκετή λεπτομέρεια για το στυλ του Petar, είναι ίσως το κοντινότερο επίπεδο στις αρχές μουσικής που προσκολλάται επεκτείνοντας τους ορίζοντες του. Τα κομμάτια του σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ζωντανά, εξελίσσονται και επεκτείνονται αυξάνοντας την ένταση δίνοντας στην μουσική μοναδικό ήχο. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δει κομμάτια του όπως το Oasis να παίζεται από πολλούς djs από τον Dubfire μέχρι Sasha και από Ben Clock μέχρι Prins Thomas και Timo Maas, το επικό remix του στο “Reflections“ του Alan Fitzpatrick που ο θρυλικός John Digweed το ανήγαγε σε hit της χρονιάς, καθώς και το μαγευτικό remix στο “ Lifewire” του Gregor Tresher.

Ο Petar Dundov κάνει έξυπνη ηλεκτρονική μουσική που σπάει τα όρια και χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους πιο πρωτότυπους, τολμηρούς εμπνευσμένους παραγωγούς και μεγάλοι djs όπως Sven Vath, Laurent Garnier, John Digweed, Nick Warren, Adam Beyer, Danny Tenaglia, Guy J, Josh Wink, Hernan Cattaneo δηλώνουν πιστοί λάτρεις της μουσικής του.