Ο Marco Faraone παραμονή Χριστουγέννων στο Earth Club [24/12, Θεσσαλονίκη]

Το Earth Club υποδέχεται στην πιο εορταστική μέρα του χρόνου, την παραμονή Χριστουγέννων, έναν δυνατό performer & σπεσιαλίστα της techno: Marco Faraone όπου ύστερα από απαίτηση του ίδιου θα μας χαρίσει ένα extended set μέχρι πρωίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
VENUE: EARTH CLUB, Φρίξου 5 – Θεσσαλονίκη
DOORS OPEN: 11:59

LINE UP
11:59 – 01:30 – Krista
01:30 – 03:00 – Mr. Ado
03:00 – After – Marco Faraone (Extended set)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπώληση (Presale): 10€
Ταμείο (On door): 14€
Κοινό εισιτήριο προπώλησης 2 ημερών για τα event 23/12 (Undercatt) & 24/12 (Marco Faraone): 15€ (περιορισμένος αρ. εισιτηρίων)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947 004100 // 6944 898086

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Φυσικά καταστήματα: Θεσσαλονίκη:
-Underground // Δημητρίου Γούναρη 20 &
-Underground // Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24
-Petits Tresors // Κλεάνθους 43, Κ.Τούμπα
-Barberians Cuts On The Rocks // Φιλικής Εταιρείας 15

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ!

Marco Faraone (Bio):
Ο Marco Faraone είναι ένας ευέλικτος και εκλεκτικός παραγωγός μουσικής που γρήγορα τράβηξε την προσοχή κατάλληλων ανθρώπων με τα εκρηκτικά του dj set .
Προερχόμενος από την Τοσκάνη Ιταλίας ο Marco μεγάλωσε μέσα σε μουσική οικογένεια καθώς ο πατέρας του ήταν dj την δεκαετία των 80’ς και ο παππούς του μουσικός. Έχοντας διάφορες μουσικές επιρροές ξεκίνησε να παίζει hip hop & drum n bass. Το ταλέντο του γρήγορα αναγνωρίστηκε και σε ηλικία μόλις 14 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση.
Καθώς ο Marco ανέπτυσσε το μουσικό του ύφος γοητεύτηκε από την house των 90’s με ιδιαίτερη προτίμηση στους Masters atWork & Todd Terry ενώ παράλληλα θαύμαζε την ικανότητα τουLaurent Garnier να παίζει αβίαστα πολυποίκιλα dj set. Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία έγινε το 2008 στην Tenax Records με το “Arabia “ αλλά παρά το γεγονός ότι έγινε αποδεκτό με θετικό σχολιασμό από πολλούς χρειάστηκαν μερικά χρόνια σκληρής δουλειάς έως το 2010 όπου ήρθε η επόμενη κυκλοφορία στην εταιρία Moon Harbour του Matthias Tanzmann με την ονομασία «Strange Neighbors».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναπτύχθηκε η παγκόσμια φήμη του ως εξαιρετικά εξειδικευμένο παραγωγό με κυκλοφορίες που κυμαίνονται από αναλογικά housegrooves όπως το πιο πρόσφατο «Next Level ep» στην MoonHarbour, υπνωτική techno (Black Air, On Edge Socety rec.). Χάρη στην ευελιξία του Faraone έχει κυκλοφορήσει σε πολλές και σεβαστές δισκογραφικές εταιρίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εταιρίες όπως η Drumcode, Desolat, Get Physical,Truesoul κ.ά.

Ως dj ο Faraone είναι εξίσου πολύ απασχολημένος. Η δημοτικότητα του στην πατρίδα του είναι πολύ μεγάλη αρκεί να δει κάνεις ότι μετράει 3 χρόνια residency στο διάσημο και παγκοσμίου φήμης Tenax club στην Φλωρεντία. Με έτος ίδρυσης το 1981 και η 16 χρόνων Σαββατιάτικη σειρά party με την ονομασία «Nobody‘s perfect» με καλεσμένους καλλιτέχνες όπως Adam Beyer, Locodice, Carl Cox, Nina Kraviz, Dixon, Solomun,Chris Liebing o Marco πιστεύει ότι « Eίναι ένα από τα καλύτερα club του κόσμου».

Έχει καταφέρει να διατηρήσει το residency του παρά το ολοένα και αυξανόμενο πρόγραμμα περιοδείας του σε όλη την υφήλιο και το ετήσιο ημερολόγιο εμφανίσεων περιλαμβάνει τα βέλγικα σουπερ φεστιβάλ Tomorrowland & Extrema Outdoor, το Elrowτης Βαρκελώνης, Output club και Verboten στις Η.Π.Α, το φημισμένο Stereo στο Μόντρεαλ του Καναδά, Panorama &Watergate club στο Βερολίνο καθώς και στο διάσημο BpmFestival στο Playa Del Carmen του Μεξικό.

Έχοντας κερδίσει αξιόλογες κριτικές και σαν resident dj αλλά και σαν headliner σε περιοδείες του ανά τον κόσμο έχει ξεκινήσει στην Ιταλία την δική του σειρά εκδηλώσεων «Marco Faraone &Friends». Στο τελευταίο του event στην Σικελία κατόρθωσε να ξεσηκώσει 4000 clubbers σε μια παραλία.