O Ισπανός master της Techno, Paco Osuna, έρχεται στη Θεσσαλονίκη. [9/12, Block33]

Η OBLIVION HEART και η NON AESTHETICS παρουσιάζουν τον Paco Osuna το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Block33.

H OBLIVION HEART και η NON AESTHETICS στην πρώτη τους συνεργασία, υποδέχονται στις 9 Δεκεμβρίου στο Block 33, τον Ισπανό master της Techno, PACO OSUNA (Mindshake Plus8 Minus).

Με μια καριέρα που εκτείνεται πέρα από 20 χρόνια, ο Paco Osuna είναι ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της βιομηχανίας. Η δημιουργικότητα, το θάρρος και η αδυσώπητη αναζήτηση νέων μορφών έκφρασης είναι μερικές από τις κύριες και συνεπείς αρετές του, όταν πρόκειται για μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χορό, είναι ζωντανός, έξυπνος και εκλεπτυσμένος, με βαθιά συνειδητοποίηση για την καλή αισθητική. Κάθε περίοδος είναι σημαντική για τον Paco και ο ίδιος επιδιώκει να επινοήσει και να ανανεώσει κάθε φορά που μπαίνει στη σκηνή.

Το 2006 ξεκίνησε το Mindshake record label , σχεδιασμένο ως πλατφόρμα για τη δημιουργία και τη διανομή ηλεκτρονικής μουσικής. Τα τελευταία χρόνια, το Mindshake έχει γίνει μια από τις σημαντικότερες techno δισκογραφικές εταιρίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Επίσης, το 2006, ο Paco ίδρυσε club με μια νέα ιδέα, Club4, η οποία έχει καθιερωθεί ως η συντριπτική επιλογή για την ποικιλία και την προσβασιμότητα της στις ηλεκτρονικές προσφορές μουσικής.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Paco έχει εμφανιστεί σε κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ μεγάλου κύρους. Ο κατάλογος των event στα οποία έχει παίξει είναι ατελείωτος και είναι ένας τομέας όπου η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Από το Fabric London μέχρι το WOMB Tokyo, περνώντας από το Space NYC, το Space Miami, το Verboten της Νέας Υόρκης, το Watergate Berlin και το Electric Brixton London. Εν τω μεταξύ, τα Sonar, Awakenings, Dockyard, ADE, Neopop, BPM, Electric Zoo, Movement Detroit , Time Warp και Tomorrowland είναι μερικά από τα πολλά φεστιβάλ που έχει παίξει.

Από το 2012 έως το 2014 ήταν βασικό στέλεχος ως resident dj στο θρυλικό Enter του Richie Hawtin, που εμφανίστηκε όχι μόνο στο Space Ibiza αλλά και στην περιοδεία του σε όλο τον κόσμο. Το 2015 ο Paco Osuna έγινε μέλος της Music On, ενώνοντας τις δυναμεις του με τον Marco Carola έχοντας residency στο Amnesia Ibiza και το Club Story στο Μαϊάμι, καθώς και στο εμβληματικό BPM Mexico.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2016 επιλέχθηκε ως πρεσβευτής του PLAYdifferently Model1, μια διάκριση που έλαβε επίσης οι Loco Dice, Chris Liebing, Dubfire και, φυσικά, ο Richie Hawtin. Το 2016 ήταν επίσης ένα σημαντικό έτος για τα Mindshake showcases, όπου ο Paco συμμετείχε μαζί με άλλους παραγωγούς δισκογραφικώ ν εταιριών σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων όπως η εβδομάδα μουσικής του Miami και το ADE Amsterdam.

Στο στούντιο, ο Paco Osuna έχει διαμορφώσει τη δική του μουσική υπογραφή, καλύπτοντας τους καθαρότερους ήχους techno με τα χαρακτηριστικά του: βάθος, σκοτάδι και φαντασία, που πάντα τονίζεται από τη δημιουργικότητα και την καινοτομία του. Απόδειξη αυτού είναι οι κυκλοφορίες του σε ετικέτες όπως το Plus8, Minus, Mood, Spectral και την Hommage, καθώς και παραγωγές για τη δική του πλατφόρμα Mindshake.

Με μια μακρά καριέρα και υπόβαθρο, ο Paco έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τη σκληρή δουλειά του και έξω από τη σκηνή, παίρνοντας τα βραβεία Best Artist, Best Techno DJ, Καλύτερο Παραγωγό και Καλύτερο Remix από τα Vicious Awards και DJ Mag Spain.

Το 2017 ο Paco Osuna καταφένρει να επεκτείνει το ταξίδι που τον οδήγησε να είναι ο καλλιτέχνης που είναι σήμερα. Παράλληλα με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να εστιάζει την ενέργεια του στο κύριο έργο του, την Mindshake, ένα label που θα κλείσει φέτος τη χρονιά μετρώντας πάνω από 50 releases από την ημέρα δημιουργίας του.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
BLOCK 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Oι πόρτες ανοίγουν στις 00:00

LINE UP
Paco Osuna
George Adi, Collar, Undertone

Εισιτήρια:
Προπώληση (Presale): 15€
Ταμείο (On door): 18€

Facebook event: https://www.facebook.com/events/294150221091150/
Αγοράστε τα εισιτήρια σας online: https://goo.gl/dBnxgz

https://www.facebook.com/tetragwno.gr/photos/a.117925738871030.1073741828.117722772224660/136723956991208/?type=3&theater

Αγοράστε τα εισιτήρια σας από τα καταστήματα:
– Πανελλαδικά
Καταστήματα Γερμανός
Καταστήματα Cosmote

Θεσσαλονίκη:
Underground // Δημητρίου Γούναρη 20
Underground // Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24
Stereodisc Record Shop // Αριστοτέλους 4
Frankie Leisure & Music // Ρογκότη 4
Λυκίσκος // Συνταγματάρχου Δαβάκη 65
Petits tresors // Κλεάνθους 43, κ.Τούμπα