«Παράθυρο στο Φως unplugged» με τον Δημήτρη Βουτσά και την Πολυξένη Καράκογλου στο Μουσικό Κουτί [17/12]

«Παράθυρο στο Φως unplugged» με τον Δημήτρη Βουτσά και την Πολυξένη Καράκογλου

Ο Δημήτρης Βουτσάς και η Πολυξένη Καράκογλου ανοίγουν ξανά… μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις στη Σφίγγα, ένα παράθυρο στο φως αλλιώς, υποδεχόμενοι το δικό τους καινούργιο χειμώνα στη μουσική σκηνή Μουσικό Κουτί. Το πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο στιχουργός Λάζαρος Αντωνιάδης και θα τους συντροφεύσει στο πιάνο ο συνθέτης Δημήτρης Ανδρονιάδης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις ακροάσεις της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου και κυκλοφόρησαν τα πρώτα τους τραγούδια. Αλλά και η ολοκαίνουργια διασκευή που παίζεται αποκλειστικά στο Μελωδία 99,2 «Καινούργιος χειμώνας» των Σταμάτη Κραουνάκη και Μάνου Τσιλιμίδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια σε ανοιχτά παράθυρα που καλωσορίζουν το φως της επόμενης μέρας. Στιγμές από την προσωπική δισκογραφία των ερμηνευτών, καθώς και του στιχουργού, πάντα πλαισιωμένα σε τραγούδια μεγάλων δημιουργών που επισφράγισαν την ελληνική μουσική σκηνή.

Επιμέλεια προγράμματος: Λάζαρος Αντωνιάδης
Πιάνο: Δημήτρης Ανδρονιάδης

*Ο τίτλος της παράστασης είναι βασισμένος στο ομώνυμο τραγούδι των Π.&Χ.Κατσιμίχα «Παράθυρο στο φως» από το άλμπουμ «Τρύπιες σημαίες», 2000.

Μουσική σκηνή Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Γκάζι
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00 / Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. Κρατήσεων: 698 079 1417
Τιμή εισόδου: 8€ με μπύρα ή κρασί
Φωτογραφία @ Δημήτρης Ανδρονιάδης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ