Το αγαπημένο δίδυμο της ηλεκτρονικής μουσικής, Undercatt, στο Earth Club [23/12, Θεσσαλονίκη]

Το Earth Club την προπαραμονή των Χριστουγέννων υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα αγαπημένο και δυναμικό δίδυμο της DIYNAMIC του Solomun και της οικογένειαs People & Machines: UNDERCATT.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
VENUE: EARTH CLUB, Φρίξου 5 – Θεσσαλονίκη
DOORS OPEN: 23:59

LINE UP
23:59 – 01:30 – Bleur
01:30 – 03:00 – Val
03:00 – 06:00 – Undercatt
06:00 – After – Elder & Wynn

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισιτήρια:
Προπώληση (Presale): 10€
Ταμείο (On door): 14€
Κοινό εισιτήριο προπώλησης 2 ημερών για τα event 23/12 (Undercatt) & 24/12 (Marco Faraone): 15€ (περιορισμένος αρ.εισιτηρίων)
Τηλέφωνο κρατήσεων reserve: 6947 004100 // 6944 898086

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά: Viva.gr
Φυσικά καταστήματα: Θεσσαλονίκη:
-Underground // Δημητρίου Γούναρη 20 &
-Underground // Πλ. Ναυαρίνου & Αγίας Σοφίας 24
-Petits Tresors // Κλεάνθους 43, Κ.Τούμπα
-Barberians Cuts On The Rocks // Φιλικής Εταιρείας 15

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ!

Undercatt (Bio):
..Δύο μυαλά χαμένα στη μουσική. Αυτός θα ήταν ο τέλειος ορισμός για τους Luca και Elia, γνωστούς ως Undercatt. Συναντήθηκαν πριν από πολλά χρόνια, κατά τη διάρκεια μιας νυκτερινής εκδήλωσης όπου έπαιζαν και οι δύο. Ο Luca, ο παλαιότερος, αμέσως παρατήρησε τις δεξιότητες του Elia στα decks, εντυπωσιακές για ένα 17χρονο αγόρι την εποχή εκείνη. Ένιωσαν μια φυσική αρμονία αμέσως και έτσι ήταν αναπόφευκτο το ότι οι δύο τους έγιναν πραγματικοί φίλοι και αυτοαποκαλούμενοι μεγάλος και μικρός αδελφός.
Η σύνδεσή τους έγινε ολοένα ισχυρότερη με την πάροδο του χρόνου, παρότι αρχικά είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν να παράγουν και να παίζουν ξεχωριστά. Έτσι το 2011, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Bruni και Danielle και ίδρυσαν την Yuma. Ποιοτικά ιδρυμένη, η Yuma έγινε γρήγορα το πλήρωμα που ξεκίνησε μια επιτυχημένη σειρά πάρτι στην περιοχή της Πίζας της Τοσκάνης. Το 2013, η Yuma απέκτησε την καλλιτεχνική διεύθυνση του Vibe Club, προσφέροντας έναν νέο και καινοτόμο τρόπο να γνωρίσει κανείς την ιταλική νυχτερινή ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2014 σηματοδοτήθηκε ως το έτος της ωριμότητας. Η ώρα να γράψουνε και να παράγουνε ποιοτική μουσική μαζί, είχε φτάσει. Ο Luca και o Elia κλειδώθηκαν στο στούντιό τους με μια σαφή εικόνα στο μυαλό του τι ήθελαν και τι έπρεπε να κάνουν. Εμπνευσμένοι από τη σύγχρονη Techno, άρχισαν να παράγουν ατμοσφαιρικά κομμάτια επηρεασμένα από μελωδικά και συναισθηματικά στοιχεία. Τότε, γεννήθηκαν οι Undercatt & ήταν με την Diynamic.

Μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο κορυφαίο label με έδρα το Αμβούργο την “Golden Area” με το “Four To The Floor” Διάφοροι καλλιτέχνες, όπως και ο Big Boss Solomun και η οικογένεια της Diynamic αποφάσισαν να τους προσθέσουν επίσημα στο roster τους. Το 2015 σηματοδοτήθηκε σαν έτος με το “Camargo”, καθιστώντας το ως το πιο επικό κομμάτι τους μέχρι σήμερα, το οποίο άρχισε να διαδίδει τον ήχο τους παγκοσμίως. Αργότερα, το “Sweet Disposition”, renix από The Temper Trap, που κυκλοφόρησε στο 2DIY4, και η υπογραφή του “Coral” από το label του Sasha “Last Night on Earth”, τους ώθησαν να είναι από τους πιο ενδιαφέροντες artist των τελευταίων χρόνων .

Το 2016, ήρθε η ώρα για το πρώτο τους Diynamic EP, “Venus”, που ακολουθήθηκε μόλις 4 μήνες αργότερα από το EP “Futura”. Και τα δύο αυτά κομμάτια έγιναν γρήγορα ωθούμενα και παίχτηκαν από πολλούς κορυφαίους artist παγκοσμίως, δίνοντας στο δίδυμο ακόμη μεγαλύτερη διεθνή προβολή. Τότε κινούν την προσοχή του Pete Tong ο οποίος τους προσκαλεί για ένα αποκλειστικό After Hours Mix στο BBC Radio 1 παρουσιάζοντας τον ήχο τους. Ένα νέο EP είναι σε εξέλιξη, καθώς θα εκδοθούν remixes για γνωστά κορυφαία label το καλοκαίρι. Το ταξίδι Undercatt συνεχίζεται…