Το «Archaic Ways» στη σκηνή του Block33 [05/01, Θεσσαλονίκη]

Στις 5 Ιανουαρίου το Archaic Ways παρουσιάζει στο Block 33 ένα μείγμα αυθεντικού και μελλοντικού techno ήχου προσκαλώντας στα decks έναν από τους πιο δραστήριους DJs & παραγωγούς της σύγχρονης techno σκηνής αυτή τη στιγμή, τον ταλαντούχο Dax J, μαζί με τον μυστηριώδη Judas.

Line up:
Dax J
Judas aka JUDAΣ live
SENKA
George Adi
Sera J.
Celestia

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 25.12 έως 5.1: 12€
Στην είσοδο: 15€

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ!

Σημεία προπώλησης:
Θεσσαλονίκη:
• Underground, Δ.Γούναρη Δημητρίου 20, Πλατεία Ναυαρίνου
• Underground, Αγ.Σοφίας 24
• Stereodisc , Αριστοτέλους 4
• Λωτός , Σκρα 7-9
• Dirty Roses Tattoo Studio , Αλ. Σβώλου 25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιαννιτσά:
• 4 Εποχές, Δ & Μ Παπαδοπούλου 3

Έδεσσα
• Threesixty Street Wear, Δημοκρατίας 37

• Online: https://www.residentadvisor.net/events/1047719

► Dax J.

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, ο γεννημένος στο Λονδίνο, με έδρα το Βερολίνο, Dax J αναδύθηκε από underground καλλιτέχνης σε Techno star.

Η είσοδός του στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής άρχισε στην νεαρή ηλικία των 15, συλλέγοντας βινύλια από το αγαπημένο του δισκάδικο’Black Market’
και μιξάροντας σε πειρατικά ραδιόφωνα. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν για τον ταλαντούχο νεαρό να αρχίζει να πειραματίζεται με την παραγωγή του δικού του μοναδικού ήχου.

Το 2013 ο Dax δημιούργησε τη δική του δισκογραφική εταιρία «Monnom Black», η οποία γνώρισε τεράστια υποστήριξη από κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο και εδραιώθηκε ως κορυφαίο label για ποιοτική techno. Το εξαιρετικά αναγνωρισμένο ντεμπούτο άλμπουμ του “Shades of Black” το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, βραβεύτηκε από το Mixmag ως “Album του Mήνα ” και κατέλαβε την πρώτη θέση στην Juno Records με το Hardwax να το περιγράφει ως “Brilliantly Banging”.

Το έργο του περιλαμβάνει κυκλοφορίες σε αξιολογες δισκογραφικές όπως Deeply Rooted House, Electric Deluxe, Soma, Fondation Sonore, EarToGround, ARTS, Klockworks με remix από καλλιτέχνες κλειδιά της Techno σκηνής όπως o Shifted, Phase, Ryan Elliot, Truss, Jonas Kopp, Slam και Par Grindvik.

Ο Dax J. είναι γνωστός για τα ωμά και ιδιαίτερα δυναμικά dj set του που επαναφέρουν την αυθεντική ενέργεια της Βρετανικής Underground Rave κουλτούρας πίσω στα decks. Οι παραγωγές του καθώς και η συλλογή του χαρακτηρίζονται από πρωτοπόρα 4/4 beats, ενώ η ικανότητά του να δημιουργεί απόλυτα ισορροπημένα ενεργειακά set που εκστασιάζουν το πλήθος, τον τοποθετεί στo προσκήνιο των κορυφαίων techno καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Πλέον κάθε εβδομάδα πρωταγωνιστεί στα καλύτερα club και festival ανά το κόσμο με εκτελέσεις που συζητιούνται για καιρό σε μνημειώδη μέρη όπως το Awakenings για το ADE στο Gashoulder, καθώς και τον αξιομνημόνευτο 10-ωρo closing μαραθώνιο στο πιο περιβόητο club του κόσμου, Berghain.

► Judas aka JudaΣ.

Μια απρόσωπη persona , ένας μυστηριώδης καλλιτέχνης o Judas παραδίδει παραγωγές αιχμής , χειραγωγεί τον ήχο , ωθώντας τα όρια του σε νέα, ανεξερεύνητα πεδία .

Η μοναδική του ερμηνεία της techno διακρίνεται στα εξαιρετικά release του όπως το ‘Discrace’ και το ‘Revulsion’ EP στην ARTS που έχουν δει υποστήριξη και έχουν ακουστεί από ελίτ καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Όταν δεν βρίσκεται στο στούντιο, ο Judas παρουσιάζει τη δική του αφαιρετική ερμηνεία του ήχου εκτελώντας live σε μερικά από τα πιο αξιοσέβαστα κλαμπ και πάρτυ στην Ευρώπη και όχι μόνο , όπως το θρυλικό Tresor στο Βερολίνο, το Jaded στο Λονδίνο και το πλέον γνωστό στο σύγχρονο techno ακροατήριο, KHIDI στην Τιφλίδα της Γεωργίας.