Διαγωνισμός | Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τα live της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στην ‘Ανοδο

Το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ | tetragwno.gr σε συνεργασία με την Άνοδο σας προσφέρουν διπλές προσκλήσεις (είσοδος με μπύρα ή κρασί) για τα live της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

01. Like στις σελίδες (facebook.com/tetragwno.gr)
02. Δημόσια κοινοποίηση τον σύνδεσμο ΕΔΩ του facebook
03. Γράφετε το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε TAG ένα φίλο σας στα σχόλια του συνδέσμου στο facebook

Ακούστε το νέο τραγούδι «Δεύτερα Κλειδιά»

Για τους χρήστες του INSTAGRAM

01. Follow στη σελίδα (instagram.com/tetragwno.gr)
02. Like στη φωτογραφία ΕΔΩ του instagram
03. Γράφετε ένα σχόλιο

*Οι προσκλήσεις ισχύουν για ΟΛΑ τα live και η κάθε κλήρωση θα πραγματοποιείται την προηγούμενη μέρα στις 12 το μεσημέρι! Καλή επιτυχία σε όλους!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Κλήρωση για την πρεμιέρα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου: Τυχεροί οι Loran Tzibi (Facebook) και Μιχάλης Μαξ (Instagram). Η δεύτερη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές όσων δεν κληρώθηκαν ισχύουν για τις επόμενες. Ευχαριστούμε πολύ!

Κλήρωση για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Τυχεροί οι Στέλλα Μπολαράκη (Facebook) και chriss_chrisss_(Instagram). Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές όσων δεν κληρώθηκαν ισχύουν για τις επόμενες. Ευχαριστούμε πολύ!

Κλήρωση για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: Τυχεροί οι Νατάσσα Κυριακίδου (Facebook) και antonia_dionisiou (Instagram). Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές όσων δεν κληρώθηκαν ισχύουν για τις επόμενες. Ευχαριστούμε πολύ!