Τελευταία τις νύχτες αργεί πολύ να με πάρει ο ύπνος…
Η υποψία είναι ένα ύπουλο σαρκοβόρο σαράκι…
Άνθρωποι στα όρια της αντοχής τους που παραπαίουν βασανιστικά ανάμεσα σε εφιάλτες και φοβίες.
Πόρτες κλειστές που κρύβουν σκοτεινά μυστικά, θανάτους ύποπτους, πάθη αδιέξοδα, έρωτες αδιευκρίνιστους. Τοπία θολά, όπου το νερό της βροχής δρα καταλυτικά και χαρίζει ένα είδος λύτρωσης.
Η Ζέτα Κουντούρη για μία ακόμη φορά περιβάλλει τους ήρωές της με αγάπη και χιούμορ, διεισδύει με τρυφερότητα στις ψυχές τους, και αφήνει τον αναγνώστη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα
για το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, ερώτημα το οποίο λανθάνει στις περισσότερες ιστορίες της.

To tetrawno.gr και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσφέρουν δύο αντίτυπα του τελευταίου βιβλίου της Ζέτας Κουντούρη «Λίγο πριν βρέξει».

01. Like στη σελίδα (facebook.com/tetragwno.gr)
02. Δημόσια κοινοποίηση τον σύνδεσμο ΕΔΩ του facebook
03. Γράφετε το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε TAG ένα φίλο σας στα σχόλια του συνδέσμου στο facebook

Για τους χρήστες του INSTAGRAM

Follow, Like και σχόλιο ΕΔΩ

O διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 23:00.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό! Ο πρώτος τυχερός από το facebook είναι ο Χριστόδουλος Αγαθός κι από το instagram o Νικόλας (@neossdd). Παρακαλώ οι νικητές να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 19/1 στις 12 το μεσημέρι.
Η κλήρωση πραγματοποιείται ξανά, εφόσον ο τυχερός Χριστόδουλος Αγαθός δεν επικοινώνησε. Δεύτερη επιλαχούσα η Θωμαή Νίκου! Παρακαλώ να επικοινωνήσει μέχρι το Σάββατο 20/1 στις 12 το μεσημέρι. Ευχαριστούμε πολύ!

Η Ζέτα Κουντούρη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε νομικά και εργάστηκε ως δικηγόρος.
Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου υπήρξε μέλος του Επιστημονικού Διδακτικού Προσωπικού επί σειρά ετών, δίδαξε από το 2007 έως το 2009 Δημιουργική Γραφή στο Εργαστήρι της Φοιτητικής Λέσχης. Διηγήματά της έχουν ανθολογηθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ισπανία και Ιταλία) κι έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά.
Είναι μέλος της Εταιρίας Συγγραφέων.

loading...