Οι Les Au Revoir live σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

Οι Les Au Revoir στην γεμάτη κέφι και ρυθμό βδομάδα του καρναβαλιού, θα πραγματοποιήσουν 3 μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις με σκοπό να δημιουργήσουν με τις μελωδίες τους αξέχαστες μουσικές βραδιές!

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου (Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) θα βρίσκονται στον ΠολύγυροΧαλκιδικής στο Τουριστικό Περίπτερο “Έξι Βρύσες”, για μια βραδιά γεμάτη έρωτα και συναισθήματα! Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ετοιμάζονται για μια μοναδική Sold Outεμφάνιση στο ΑνφάνΓκατέ στην Θεσσαλονίκη (Αγιού Δημητρίου 159Α Θεσσαλονίκη, Τελλόγλειο Ίδρυμα), ενώ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Yours Bar στην Νικήτη, Χαλκιδικής για να κλείσουν την εβδομάδα με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Το δημοφιλές συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, με τις ξεχωριστές μελωδίες και τις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις, για αυτή την τόσο ιδιαίτερη εβδομάδα του φετινού καρναβαλιού μας παρουσιάζει ένα μοναδικό retro μίγμα, που σκοπό έχει να απογειώσει τα συναισθήματα στα ύψη. Στο πρόγραμμα τους περιλαμβάνει ευφάνταστες διασκευές από διάφορες εποχές και γωνίες του κόσμου σε bossa nova, swing, latin και lounge ρυθμούς.

Πρόγραμμα:

– Τετάρτη 14/2 @ Τουριστικό Περίπτερο “Έξι Βρύσες” (Πολύγυρος, Χαλκιδικής)
– Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου @ ΑνφάνΓκατέ (Αγίου Δημητρίου 159Α Θεσσαλονίκη, Τελλόγλειο Ίδρυμα)
– Σάββατο 17 Φεβρουαρίου @ Yours Bar Restaurant (Νικήτη, Χαλκιδικής)

Les Au Revoir:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)