Πρεμιέρα | «Λευκές μας Νύχτες» στο Θέατρο Μπέλλος

Υψιπύλη Σοφιά, Δημήτρης Παπάς, Αλέξανδρος Λιακόπουλος, Φώτης Μεταξόπουλος

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ανθρώπων της τέχνης έγινε η επίσημη πρεμιέρα για τις «Λευκές μας Νύχτες» στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ. Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι περπάτησε τα στενά της Πλάκας και μας γύρισε στην δεκαετία του ’60, στο έργο του Κώστα Παπαπέτρου που σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Γιώργης Κοντοπόδης, Αλέξανδρος Λιακόπουλος, Νέλλη Γκίνη

Οι δύο νεαροί πρωτοεμφανιζόμενοι πρωταγωνιστές Δημήτρης Παπάς και Υψιπύλη Σοφιά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ζέσταναν τις καρδιές των θεατών σε μία τρυφερή, ρομαντική και αισιόδοξη παράσταση που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Ο Φώτης Μεταξόπουλος χορογράφησε ένα μοναδικό rock and rollροκ και συγκίνησε ιδιαίτερα όταν ανέβηκε στη σκηνή στο τελικό χειροκρότημα της παράστασης.

Φώτης Μεταξόπουλος, Αλέξανδρος Λιακόπουλος, Νέλλη Γκίνη, Δημήτρης Παπάς, Υψιπύλη Σοφιά

Πολλοί οι άνθρωποι του θεάτρου, του κινηματογράφου και τηλεόρασης που παρεβρέθηκαν, μεταξύ αυτών οι: Μανούσος Μανουσάκης, Γιάννης Διαμαντόπουλος, Κώστας Ευρυπιώτης, Ελένη Βαΐτσου, Γιώργος Χασάπογλου, Νέλλη Γκίνη, Νίκος Τσούκας, Ντίνος Καρύδης, Γιάννης Δρίτσας, Μάρκος Λεζές, Γιάννης Μόρτζος, Δημήτρης Μουζακίτης, Γιώργος Πράσινος, Μαρσώ Φίλη, Τέτα Κωνσταντά, Δημήτρης Πλειώνης, Βανέσσα Τζελβέ  και άλλοι πολλοί.

Μάρκος Λεζές, Κώστας Ευρυπιώτης, Μανούσος Μανουσάκης, Κώστας Παπαπέτρος, Ντίνος Καρύδης