Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα, Βαγγέλη Ρωμνιού.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και θεατρικού συγγραφέα, Βαγγέλη Ρωμνιού, ο οποίος πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη (01/02) σε ηλικία μόλις 36 ετών.

Ο Βαγγελής Ρωμνιός γεννήθηκε το 1982 και υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής σχολής του θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη εκείνη στον «Αστέρα Ραχούλας». Στο θέατρο η πιο πρόσφατη συμμετοχή του ήταν στην παράσταση «Πέερ Γκιντ» που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο. Σύντομα θα ανέβαινε για τρίτη σεζόν το θεατρικό έργο «Χαρτοπόλεμος», το οποίο είχε γράψει ο ίδιος και μάλιστα πρωταγωνιστούσε σ’ αυτό. Επίσης, συμμετείχε και σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως «Το Τανγκό των Χριστουγέννων» και «Το Γάλα».

Ο Γιώργος Χριστόπουλος είχε γράψει για τον «Χαρτοπόλεμο» στο ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ: «Ένα καινούργιο ελληνικό έργο του Βαγγέλη Ρωμνιού, που αποτέλεσε μια εξαιρετική σκηνική απεικόνιση της Ελλάδας του σήμερα. Ο Γιώργος Παλούμπης ξέρει να δημιουργεί εικόνες και ατμόσφαιρες που κρατούν το θεατή στην άκρη του καθίσματός του και απογείωσε το κείμενο με τη σκηνοθεσία του. Τέλος, πέντε νέα παιδιά με το ταλέντο και τις ερμηνείες τους στήριξαν απόλυτα το όλο εγχείρημα και όλοι μαζί έβαλαν το λιθαράκι τους σε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.» 7+1 παραστάσεις από τον συντάκτη του onlytheater.gr, Γεώργιο Χριστόπουλο. [Θεατρικό αφιέρωμα, 2017]