Οι εκδόσεις Μεταίχμιο γιορτάζουν και στηρίζουν τις δημοτικές βιβλιοθήκες

Φέτος οι εκδόσεις Μεταίχμιο κλείνουν 25 χρόνια παρουσίας στις εκδόσεις και γιορτάζουν χαρίζοντας 25 βιβλία σε 25 δημοτικές βιβλιοθήκες. Πιο αναλυτικά στο δελτίο Τύπου:

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ φέτος έχουν γενέθλια και γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια με μια σειρά δράσεων που έχουν ως στόχο την καλλιέργεια και την ενίσχυση της ανάγνωσης σε όλες τις ηλικίες. Μεταξύ άλλων προχωράμε σε μια σημαντική δωρεά ενισχύοντας τις δημοτικές βιβλιοθήκες με βιβλία όλων των κατηγοριών. Οι βιβλιοθήκες είναι πυρήνες πολιτισμού που επιτρέπουν σε όλους την πρόσβαση στη γνώση, συμβάλλουν στην απόλαυση της ανάγνωσης και καλλιεργούν αναγνωστικές συνήθειες. Βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι για να διατηρήσουν τη μαγεία τους και να ταξιδέψουν ακόμα περισσότερους αναγνώστες στον απέραντο κόσμο της φαντασίας.

Ο τρόπος είναι απλός και με ιδιαίτερο συμβολισμό για εμάς. Καθώς το 25 είναι ο αριθμός που μας χαρακτηρίζει για το 2018, χαρίζουμε σε 25 δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας 25 βιβλία. Δυνατότητα συμμετοχής έχει οποιαδήποτε δημοτική βιβλιοθήκη της χώρας, αρκεί να συμπληρώσει μέχρι τις 7 Μαΐου 2018 την ειδική φόρμα κι ένα ερωτηματολόγιο τα οποία μπορεί να βρει πατώντας ΕΔΩ. Οι 25 βιβλιοθήκες που θα εμπλουτιστούν με βιβλία μας θα επιλεγούν ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου και θα ανακοινωθούν στον ιστότοπό μας www.metaixmio.gr στις 10 Μαΐου 2018. Τα βιβλία θα σταλούν στις βιβλιοθήκες μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 με δικά μας μεταφορικά έξοδα και θα επιλεγούν με βάση τις ανάγκες τους αλλά και τις προτιμήσεις των μελών τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ