Οι εκδόσεις Ψυχογιός κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS της Αττικής και του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, συνεπείς στη δέσμευσή τους να δρουν κοινωνικά υπεύθυνα σε κάθε ευκαιρία, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα ήρθαν κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS της Αττικής, αλλά και του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Τα 530 παιδιά που βρίσκονται υπό τη μέριμνα των δύο ΜΚΟ αποτέλεσαν έμπνευση για τη δημιουργία χειροποίητων λαμπάδων. Επίσης, οι εκδόσεις προσέφεραν βιβλία ελπίζοντας να τα κρατήσουν συντροφιά και να ταξιδέψουν ανοίγοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες.

Παράλληλα με αυτή τη δράση οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στήριξαν για ακόμη μια φορά οικογένειες, που αδυνατούν να ικανοποιήσουν βασικές τους ανάγκες, προσφέροντας τρόφιμα. Συνεχίζοντας, να ανταποκρινόνται στα αιτήματα για τον εμπλουτισμό βιβλιοθηκών σε όλη τη χώρα, καθώς πιστεύουν ακράδαντα ότι τα βιβλία συμβάλλουν στην πνευματική καλλιέργεια και αποτελούν το ιδανικό μέσο ψυχαγωγίας και την καλύτερη συντροφιά, γι’ αυτό όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Οι φιλοζωικές ευαισθησίες των εκδόσεων είναι πλέον γνωστές και σταθερά στηρίζουν τις οργανώσεις που περιθάλπουν αδέσποτα ζώα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη, θέλοντας να δημιουργήσουν εστίες φιλαναγνωσίας πραγματοποιούν σχεδόν καθημερινά εκδηλώσεις για τα βιβλία τους σε όλη τη χώρα ‒ σε βιβλιοπωλεία, σε σχολεία και σε κέντρα πολιτισμού. Στόχος των εκδόσεων ΨΥΓΟΧΙΟΣ είναι οι συγγραφείς να έρθουν σε επαφή με τους αναγνώστες και να τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.