Sold Out | Η παράσταση Any One στον χώρο τέχνης Artiria Athens

«Δεν υπάρχουν ούτε δυο άνθρωποι στον κόσμο που
να βλέπουν τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο», Johann Wolfgang Goethe

Μετά την πρόσφατη συνεργασία της με τη Λυρική Σκηνή για την οποία χορογράφησε την Όπερα Rigoletto σε σκηνοθεσία Ν. Πετρόπουλου και μουσική διεύθυνση Η. Βουδούρη και τις δύο τελευταίες προσωπικές της δουλειές On Hope (2016, MIR FESTIVAL σε συνεργασία με το Ελβετικό project The Art of A Culture of Hope) και Me on Top (2015, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση/Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων και στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας) η Άρτεμις Λαμπίρη επανέρχεται με το Any One, αυτή τη φορά, με στόχο τη διερεύνηση της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου μέσα στο «όλον».

Η παράσταση Any One θα παρουσιαστεί στον χώρο τέχνης Artiria Athens για 6 μόνο παραστάσεις, στις 20-21-22, 27-28 και 29 Απριλίου 2018.

Τα εισιτήρια για το τελευταίο τριήμερο, 27-28-29 Απριλίου, έχουν εξαντληθεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι σημαίνει να είσαι ο ένας για τον εαυτό σου;
Το χορογραφικό έργο ΑΝΥ ΟΝΕ εστιάζει στον κάθε έναν και διεργάζεται την έννοια της μοναδικότητας μέσα σε διαφορετικές δομές και συνθήκες. Τέσσερις χορευτές συνυπάρχουν στο χώρο, κινούνται μαζί, ενίοτε και με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο καθένας χαράζει τη δική του διαδρομή. Οι επιλογές τους καθορίζουν τις μεταξύ τους σχέσεις και διαμορφώνουν τις από κοινού συνθήκες, θέτοντας ερωτήματα και αμφισβητώντας τα όρια μεταξύ προσωπικού και συλλογικού.

Το ANY ONE είναι μία παράσταση που ακροβατεί ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο, ανοίγοντας χαραμάδες στο παράδοξο, το απρόσμενο, το χιουμοριστικό και το τυχαίο. Είναι ένα παιχνίδι δυνατοτήτων με αυστηρούς κανόνες μεταξύ σωμάτων που άλλοτε επικοινωνούν κι άλλοτε είναι ερμητικά κλειστά, που συνυπάρχουν, συνομιλούν και συν-διαμορφώνουν το τοπίο εν εξελίξει.

Απροσδόκητο και την ίδια στιγμή γνώριμο, το ΑΝΥ ΟΝΕ μελετά την περιπλοκότητα των απλών πραγμάτων, μέσα από μία μινιμαλιστική προσέγγιση.

Χορογραφία: Άρτεμις Λαμπίρη
Δραματουργία: Μπετίνα Παναγιωτάρα
Μουσική: Χρήστος Καλκάνης
Εικαστικό Περιβάλλον/Φωτογραφίες: Διονύσης Τσούσης –Baobab Cooperativa
Φωτισμοί: Ελίζα Αλεξανδροπούλου
Επικοινωνία με τον Τύπο: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας

Ερμηνεία: Χαρά Κότσαλη, Ευθύμης Μοσχόπουλος, Μάρθα Πασακοπούλου, Αλέξης Τσιάμογλου

Παραγωγή: MAN dance company

Τιμή Εισιτηρίου: 10€
Λόγω της μικρής χωρητικότητας, συστήνεται η κράτηση θέσεων

Artiria Athens
Λεωχάρους 13, Αθήνα
Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 6946605148