Οι “ΚΡΑΜΑ Band” στη μουσική σκηνή τη Σφίγγα (Παρασκευή 11/5)

Οι “ΚΡΑΜΑ Band” έρχονται στην μουσική σκηνή της Σφίγγας για μία ξεχωριστή μουσική παράσταση την Παρασκευή 11 Μαΐου με καλεσμένους τους τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Νίκο Ζιώγαλα.

Οι παραστάσεις τους κάθε φορά και μια ιστορία διαφορετική, η σκηνική τους παρουσία θυμίζει θεατρική παράσταση και η μουσική τους είναι το αγκάλιασμα Δύσης και Ανατολής. “ΚΡΑΜΑ Band” των πέντε ειδών μουσικής της ροκ, του έντεχνου, της παραδοσιακής, του heavy metal και του ρεμπέτικου. Σαν να παίζουν οι Led Zeppelin τον “κοκαϊνοπότη” της Ρένας Εσκενάζυ και όχι μόνο!

Πέντε είναι και αυτοί που την αποτελούν έχοντας στο βιογραφικό τους πολλές επιτυχημένες συνεργασίες όπως με τους Πυξ Λαξ, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Χρήστο Δάντη, τους Όναρ, τον Γιάννη Γιοκαρίνη, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Elias Zaikos, τον Chris P James και πολλούς άλλους. Οι “ΚΡΑΜΑ Band” είναι οι Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα πλήκτρα και στη φωνή, Τάσος Ιωαννίδης στο μπάσο και στη φωνή, Ευδοκία Ράπτη στη φωνή, Αλέξης Αλεξίου στα τύμπανα και Γρηγόρης Γιαρέλης στην ηλεκτρική κιθάρα και στη φωνή.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845, sfigamusic@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ