Trailer για το βασανισμένο “Bohemian Rhapsody” του Παναγιώτη Κριτσάκη

Bohemian Rhapsody ακούγαμε και Bohemian Rhapsody δεν βλέπαμε. Από την στιγμή που είχε ανακοινωθεί πως θα γυριστεί βιογραφική ταινία για τον Freddie Mercury, μέχρι σήμερα που βγήκε το πρώτο teaser-trailer, έχουν περάσει πολλοί μήνες γκαντεμιάς και προβλημάτων.

Αρχικά, εμπόδια στάθηκαν οι αντιδράσεις των εν ζωή μελών της διάσημης μπάντας. Αφού έδωσαν τα περιβόητα δικαιώματα, οι παραγωγοί έψαχναν για πολύ καιρό κατάλληλο ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον ιδιόρρυθμο σταρ. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξαν αρχικά στον (μα πώς τους ήρθε) Sacha Baron Cohen και όταν συνήλθαν, τον έδιωξαν. Στη θέση του προσέλαβαν τον φοβερά ανερχόμενο Rami Malek (Mr. Robot) και αν κρίνουμε από το trailer ήταν εξαιρετική επιλογή. Αλλά από σκηνοθέτη τι γίνεται; Είχαν προσλάβει τον ικανότατο Bryan Singer (βλέπε σειρά ταινιών X-Men). Στη μέση των γυρισμάτων όμως, και μετά από αμέτρητες συγκρούσεις και αντι-επαγγελματικές κινήσεις, πήρε πόδι από τους παραγωγούς και στην καρέκλα του σκηνοθέτη έκατσε ο Dexter Fletcher για να ολοκληρώσει το φιλμ.

Μια ταινία δηλαδή που άντεξε τις δέκα πληγές του Φαραώ, βρήκε αλώβητη επιτέλους το δρόμο για την μεγάλη οθόνη και σήμερα έχουμε το πρώτο teaser-trailer. Χρονικά καλύπτει τα γεγονότα από την δημιουργία του συγκροτήματος Queen μέχρι την μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Live Aid το 1985. Ο Mr. Malek φαίνεται να έχει κάνει φοβερή δουλειά με τον ρόλο δίνοντας μια ερμηνεία που σίγουρα θα κάνει αίσθηση στα επερχόμενα βραβεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ