1ο Πάρτυ για την δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου compilation ”Sub Sessions” στο Beach Bar Psili Ammos (Θάσος)

Η Upfilter Records, το ανεξάρτητο ηλεκτρονικό label από την Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό την δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου compilation ”Sub Sessions”. Την Κυριακή 1 Ιουλίου το crew της δισκογραφικής, έχοντας στις αποσκευές του τα πιο ενδιαφέροντα beats, ταξιδεύει στην Θάσο για το πρώτο Release Party της συλλογής, που θα φιλοξενηθεί στο Beach BarPsili Ammos”.

Πίσω από τα decks θα βρεθούν τέσσερεις νέοι αξιόλογοι μουσικοί παραγωγοί της ηλεκτρονικής σκηνής που συμμετέχουν με τις συνθέσεις τους στο compilation ”Sub Sessions Vol.2”, οι Stratos S, Highjacks, Red Weeller και Dimitri Loud! Σε αυτό το ξεχωριστό απογευματινό event δίπλα στο κύμα, αναμένεται να μας ξεναγήσουν με τις επιλογές τους από Tech, House & Afro ρυθμούς στο χορευτικό mood του compilation και να μας ταρακουνήσουν μέχρι αργά το βραδύ!

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η Upfilter Records ταξιδεύει με το ”Sub Sessions Vol.2” στην Θάσο και στο Beach BarPsili Ammos” για ένα μοναδικό release party παρέα με τις πιο ενδιαφέρουσες νέες ηλεκτρονικές παραγωγές της ελληνικής σκηνής!

Sub Sessions Vol.2 (Compilation)
Beatport: https://www.beatport.com/release/sub-sessions-vol-2/2297447
Traxsource: https://www.traxsource.com/title/977445/sub-sessions-vol-2
Juno: https://www.junodownload.com/products/sub-sessions-vol-2/3775558-02/
DJ Tunes: https://www.djtunes.com/various-artists-22/sub-sessions-vol-2

Ακούστε αποκλειστικά το SUB SESSIONS Vol.2 (Compilation) μέσα από το official YouTube Channel της Upfilter Records.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ