2ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους: Vangelo στο Βασιλικό Θέατρο (28/6)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους φιλοξενεί σημαντικές παραγωγές από το εξωτερικό!

Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21:15
στο Βασιλικό Θέατρο (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Τ231 520 0200), Θεσσαλονίκη


Ιταλία – EMILIA ROMAGNA TEATRO FONDAZIONE – Teatro Stabile Pubblico Regionale Compagnia “Pippo Delbono” – Πολιτικό θέατρο με στοιχεία θεάτρου ντοκουμέντου και όπερας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Pippo Delbono πειραματίζεται εδώ και χρόνια στη θεατρική σκηνή, εξερευνώντας το πρόσφορο έδαφος μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού, της αυτοβιογραφίας και της ιστορίας, δίνοντας μορφή σε έργα που διακρίνονται στην διεθνή σκηνή για την πρωτοτυπία τους.

Το Vangelo (Ευαγγέλιο) είναι ακόμα ένα βήμα σε αυτό το μονοπάτι. Τα τελευταία χρόνια ο πειραματισμός του έχει εξελιχθεί σε μια ασυνήθιστη μορφή μουσικής ερμηνείας: μια μελέτη πάνω στις φωνές και τον λόγο, σε συνεργασία με σημαντικούς μουσικούς όπως οι Enzo Avitabile, Alexander Balanescu, Petra Magoni, Antoine Batailleκαι Piero Corso.

Το Vangelo είναι ένα έργο χορωδιακό, μια σύγχρονη όπερα. Εμπνευσμένο και σκηνοθετημένο από τον Pippo Delbono.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Pippo Delbono
Παίζουν: Gianluca Ballarè, Bobò, Margherita Clemente, Pippo Delbono, Ilaria Distante, Simone Goggiano, Mario Intruglio, Nelson Lariccia, Gianni Parenti, Alma Prica, Pepe Robledo, Grazia Spinella, Nina Violić, Safi Zakria, Mirta Zečević

Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους.

Παρουσιάζεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «4ου Φεστιβάλ Δάσους ΚΘΒΕ» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)

Εισιτήρια από 10€, προπώληση στο ταμείο του θεάτρου και στο ticketmaster.gr