7ο μουσικό φεστιβάλ δάσους Αρβανίτσα 2018 (13-15/7)

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει, για 7η χρονιά φέτος, το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους στην Αρβανίτσα. Το 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής που έχει πλέον αναδειχθεί σε θεσμό και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούλιο, στο οροπέδιο του ελατοδάσους του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων και σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη της Λιβαδειάς.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι κάτοχοι 3ήμερων εισιτηρίων μπορούν να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, συνδυάζοντας τη φεστιβαλική εμπειρία με τις χάρες της κατασκήνωσης «στην καρδιά του βουνού των Μουσών».

Eιδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες και ντουζιέρες, ενώ στο χώρο λειτουργούν εστιατόρια και καφέ.

Και λίγα λόγια για την τοποθεσία: Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο. Η Αρβανίτσα απέχει μόλις 7 χλμ από το κοντινότερο χωριό, το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Συν τοις άλλοις, μέσα σε 20 – 30 λεπτά μπορεί κανείς να βρεθεί στις υπέροχες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες του φεστιβάλ το τιμούν κάθε χρόνο και επιλέγουν την 3ήμερη κατασκήνωση, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο.

Και για τον Ε.Ο.Σ. Κυριακίου: Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση. Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το line-up του φετινού φεστιβάλ:


Παρασκευή 13/7
Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης & B – Movies, Διάφανα Κρίνα, Υπόγεια Ρεύματα

Σάββατο 14/7
Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ευτυχία Μητρίτσα, Λάργκο

Κυριακή 15/7
Νατάσσα Μποφίλιου, Γιάννης Καραλής, Λαμπρινή Καρακώστα, Ένχορδων


Τριήμερο – ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ
(δωρεάν πρόσβαση στον κατασκηνωτικό χώρο)
Μονοήμερο – ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες
(Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: Τριήμερο, τιμή 25€ – Μονοήμερο, τιμή 12€
Ταμείο: Tριήμερο, τιμή 3 € – Μονοήμερο, τιμή 15€

Σημεία προπώλησης:
– MUSIC CORNER (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα – τηλ.: 210 3304000)
– ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ (Λιβαδειά – τηλ.: 22610 21090)
– Ε.Ο.Σ. Κυριακίου (τηλ.: 6937 596715, 6909 192890, 6972 850602)

Διοργάνωση:
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ –
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ