Αvant premiere: Οι απίθανοι 2 στο Ολύμπιον (13/6)

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της πιο απίθανης οικογένειας του σινεμά είναι γεγονός: οι Απίθανοι 2 έρχονται ξανά σε νέες περιπέτειες, στην πιο απολαυστική avant premiere του καλοκαιριού που παρουσιάζει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στο Ολύμπιον, στις 18:00, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Feelgood Entertainment.

Με αυτή την avant premiere αποχαιρετά τη σεζόν το «Kids Love Cinema», η καθιερωμένη ζώνη προβολών του ΦΚΘ, ανανεώνοντας το ραντεβού με μικρούς και μεγάλους θεατές για το φθινόπωρο.

Το sequel των Απίθανων, που έρχεται 14 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Μπραντ Μπερντ, θα προβληθεί μεταγλωττισμένο, με τις φωνές των Θανάση Κουρλαμπά, Σοφίας Παναηλίδου, Νικίτα Γεωρβασάκη Ηλιοπούλου, Γιάννη Χασιώτη, Γιώτας Μηλίτση, κ.ά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τετάρτη 13/6, αίθουσα Ολύμπιον /// Προσέλευση: 17:30, Έναρξη: 18:00
Είσοδος ελεύθερη με προσκλήσεις που διανέμονται από διαγωνισμούς.

Λίγα λόγια για την ταινία: Στους «Απίθανους 2», η μαμά της οικογένειας Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Γι’ αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.

Οι Απίθανοι 2 θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 από τη Feelgood.