#Διαγωνισμός – Αποτελέσματα: Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θεάτρο Βράχων (22/6)

Κερδίστε από τρεις διπλές προσκλήσεις για τη μία και μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη με τον Μίλτο Πασχαλίδη την Παρασκευή 22 Ιουνίου.

Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Σταυρό του Νότου, και με τη νέα του κυκλοφορία, τον δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ο Μίλτος ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος ανεβαίνει στο Βύρωνα, με πολλή διάθεση, έτοιμος για μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά μεγάλη με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς,» αλλά και τις νέες του επιτυχίες και απρόβλεπτες επιλογές.

Θα ξεκινάει με αγαπημένα τραγούδια του όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», «Σ’ τα Είπα Όλα» και τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» και θα συνεχίζει με τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ήδη «η Ρωξάνη», «Στις ξερολιθιές» και «Οι έρωτες του δρόμου» έχουν βρει τη θέση τους στην καρδιά μας.


Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό: 

01. Like στη σελίδα (facebook.com/tetragwno.gr)
02. Δημόσια κοινοποίηση τον σύνδεσμο ΕΔΩ του facebook
03. Γράφετε το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε TAG τρεις φίλους σας στα σχόλια του συνδέσμου στο facebook

Για τους χρήστες του Instagram 

01. Follow στη σελίδα (instagram.com/tetragwno.gr)
02. Like στη φωτογραφία ΕΔΩ του instagram
03. Γράφετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε TAG ένα φίλο σας

*Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Μπορείτε να συμμετέχετε όσες φορές επιθυμείτε, αρκεί να έχετε προσθέσει διαφορετικά tag. Τα ονόματα θα αναρτηθούν στο site και στα social, όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικά μηνύματα. Καλή επιτυχία!

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι: Σοφία Θεοτοκά (Instagram), Άκης Μάξιμος (Facebook) και Λένα Παπαγεωργίου (Facebook). Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.


Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία >>>