Ένα Αστέρι (ξανα)γεννιέται για τέταρτη φορά | Trailer

Ένα αστέρι γεννιέται επί δύο! Από τη μια έχουμε τον, αντιπαθητικό για μένα, Bradley Cooper να σκηνοθέτει για πρώτη φορά και από την άλλη την ταλαντούχα μεν αλλά αναλωμένη σε χαζο-επιτυχίες Lady Gaga να πρωταγωνιστεί.

Μια ταινία που έχει βρεθεί στο κινηματογραφικό πανί τρεις φορές, με την τελευταία να χρονολογείται το 1976 με πρωταγωνιστές τους Barbra Streisand και Kris Kristofferson. Την αναβίωση της ιστορίας αρχικά είχε αναλάβει ο ακούραστος Clint Eastwood με μούσα την Beyonce. Δεν ξέρω τι ακριβώς στράβωσε αλλά κάποια στιγμή αποχωρεί ο Clint και την θέση του παίρνει ο Bradley (ο ορισμός της αψυχολόγητης επιλογής) και η Lady Gaga αντικατέστησε την Beyonce.

Η ιστορία λίγο πολύ γνωστή. Μια ταλαντούχα μεν τραγουδίστρια αλλά παντελώς άγνωστη συναντά έναν αυτοκαταστροφικό ηθοποιό που την κάνει νούμερο ένα στο μουσικό στερέωμα. Κακά τα ψέματα, το trailer είναι καλό, πιασάρικο. Βρε λέτε να δούμε κάτι καλό δια χειρός Cooper;; Πάντως το Φθινόπωρο θα κάνει πρεμιέρα και σίγουρα τα τραγουδάκια του θα ακουστούν στα όσκαρ.