Γιώργος Καραδήμος – Λιακάδα (single)

Ο Γιώργος Καραδήμος αφού χάρισε στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη την νέα της τεράστια επιτυχία (σε στίχους Sunny Μπαλτζή) “Δεύτερα κλειδιά” επανέρχεται και ως ερμηνευτής με το καινούργιο του τραγούδι Λιακάδα.

Σε δικούς του στίχους και μουσική ο Γιώργος Καραδήμος με διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό του επανέρχεται με ένα πραγματικά ξεχωριστό ατμοσφαιρικό όσο και συναισθηματικό τραγούδι που δένει απόλυτα με τις εικόνες και τα αρώματα του καλοκαιριού, χρωματίζοντας τα με γλυκιά μελαγχολία και μια υπέροχη vintage αισθητικη.

H “Λιακάδα” κυκλοφορεί απο την Panik Oxygen και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στις 28 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε ένα μεγάλο full moon party με ελεύθερη είσοδο σε συνέχεια των χειμερινών εμφανίσεων του με την παράσταση “Λοβ βοατ” οπότε και θα ανοίξει η καλοκαιρινή του περιοδεία.

Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Γιώργου Κυβέλου που στο παρελθόν υπέγραψε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Καραδήμου (Με πνίγει τούτη η σιωπή, Σε θέλω εδώ) ενώ η ενορχήστρωση ανήκει στον Sumka.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ