Αγαπημένος Λάνθιμος | The Favourite Trailer, του Παναγιώτη Κριτσάκη

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει στεφθεί ως ο αγαπημένος των κριτικών τα τελευταία χρόνια κάνοντας την έκρηξη με τον “Κυνόδοντα” το 2009. Η διεθνής καριέρα έχει πλέον κατακτηθεί και μετά τις πολλές φεστιβαλικές διακρίσεις, φέτος πιστεύω πως φλερτάρει επικίνδυνα με το χρυσό αγαλματίδιο ονόματι όσκαρ.

Στις αποσκευές του έχει ένα τρίπτυχο υπερταλαντούχων πλασμάτων (Emma Stone, Rachel Weisz και Olivia Colman), ένα πιασάρικο σενάριο και την σκηνοθετική του τρέλα. Η υπόθεση θέλει τη βασίλισσα της Αγγλίας Αν και τη στενή της φίλη Σάρα να κυβερνούν την Αγγλία στις αρχές του 18ου αιώνα, όταν η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο με την Γαλλία. Η άφιξη όμως της Αμπιγκέιλ θα ταράξει τις σχέσεις των δύο γυναικών και με σταθερά βήματα θα πάρει τη θέση της Σάρα, δίπλα στη βασίλισσα.

Πολλοί πίστευαν πως εφόσον ο Λάνθιμος δεν σκηνοθετεί δικό του σενάριο θα μετριάσει το ιδιαίτερο στυλ του. Για ριξτε μια ματιά στο μικρό trailer που βγήκε στη φόρα και θα δείτε πως αυτό δεν ισχύει. Πρεμιέρα στην Αμερική τον Νοέμβριο. Κρατείστε θέση δίπλα στο θείο όσκαρ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ