Ο Ντρακ και η Μέιβις στο Cine Άνεσις (18/7)

Στους κινηματογράφους από τη Feelgood
μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους περιπέτεια, η γνωστή τερατο-οικογένεια επιστρέφει, αυτή τη φορά για να συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς πηγαίνοντας μια κρουαζιέρα που θα τους μείνει αξέχαστη. Και ενώ όλα δείχνουν να κυλούν βαρετά για τον Ντρακ, η μοίρα του επιφυλάσσει έναν μεγάλο έρωτα. Ή μήπως όχι;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων, οι περιπέτειες του Ντρακ και της οικογένειάς του έχουν αυτή τη φορά ακόμα πιο παιχνιδιάρικη και καλοκαιρινή διάθεση. Και ποιος θα ήταν καλύτερος και πιο ταιριαστός να δει την ταινία μαζί σας, αυτή την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις (Λεωφ. Κηφισίας 14); Μα φυσικά, ο Ντρακ και η Μέιβις, που έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση για να χαιρετίσουν, να φωτογραφηθούν και να αγκαλιάσουν τους μικρούς τους φίλους από τις 20:00 το απόγευμα μέχρι και την έναρξη της ταινίας στις 20:50.

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέϊβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.