Είδαμε τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Iron Fist»

Αποτέλεσε μια σειρά που κατάφερε να κάνει κριτικούς και κοινό να βγάλουν τα μαχαίρια. Κατάφερε να κερδίσει το κοινό από τον πρώτο κιόλας κύκλο, ενώ οι κριτικοί είπαν πως είναι μια πολύ μέτρια προς κακή σειρά. Όλοι είχαν σκεφτεί πως μετά τις άσχημες κριτικές της πρώτης season η σειρά πιθανόν θα συνεχιστεί. Παρόλα αυτά το συνδρομητικό κανάλι Netflix φρόντισε να μας δώσει την απάντηση στο ερώτημα αυτό, δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία στον ήρωα της Marvel.

Έτσι, λοιπόν, στις 7 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς. Πριν όμως πούμε την γνώμη μας για τον νέο κύκλο, πρέπει να πούμε ότι εκτός από την κινηματογραφική διαμάχη που έχει η Marvel και η DC τα τελευταία χρόνια, στην τηλεοπτική μάχη των δύο εταιριών η Marvel βρίσκεται ένα σκαλί πιο ψηλά καθώς έχοντας ως δυνατό χαρτί την σειρά Daredevil αλλά και τους Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist καταφέρνει να μας δώσει απολαυστικό θέαμα.

Στα της σειράς τώρα. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φεύγει επιτέλους από το γνωστό “χέρι” και επικεντρώνεται στις τριάδες. Εκεί βλέπουμε τον Danny Rand να προσπαθεί να φέρει την τάξη όταν ο παλιός του φίλος Ντάβος επιστρέφει στην πολύ για να του κλέψει την γροθιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δεύτερος κύκλος φαίνεται πως δουλεύτηκε πολύ περισσότερο απ’ ότι ο πρώτος. Το σενάριο έχει μια δομή που έλειπε στον πρώτο κύκλο και οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις εξελίσσονται με πολύ ωραίο τρόπο. Οι σκηνές των μαχών είναι ακόμα περισσότερες και με πολύ καλύτερες χορογραφίες που κόβουν την ανάσα. Επίσης, η επιλογή του κακού σ’ αυτόν τον κύκλο φαίνεται αρκετά έξυπνη, καθώς είναι μια μάχη που κρατάει δεν μένει μόνο στις μπουνιές, αλλά και στην ψυχή. Η προσθήκη τους χαρακτήρα της Mary Walker (Alice Eve) δίνει μεγαλύτερη αγωνία και μυστήριο στον όλο κύκλο.

Βαθμολογία: 3,5/5