H Mary Poppins επιστρέφει και μαγεύει | trailer

Η Mary Poppins επιστρέφει, και μαζί της επιστρέφει η κινηματογραφική μαγεία! Είχαμε δει ήδη τις promo φωτογραφίες και το teaser-trailer και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το full trailer.

Τα γεγονότα τοποθετούνται 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και πλέον οι αγαπητοί Jane και Michael Banks είναι μεγάλοι, οικογενειάρχες, πλημμυρισμένοι με ευθύνες και υποχρεώσεις και λίγο χαμένοι. Κάπου εκεί, κάνει την εμφάνιση της μια παλιά τους γνωστή, η Mary Poppins.

Ένα all star cast και μια Emily Blunt χάρμα οφθαλμών. Ο ρόλος φαίνεται πως της πάει γάντι. Οι συγκρίσεις βέβαια με την Julie Andrews θα γίνουν, αλλά η ίδια η Emily Blunt έχει δηλώσει: «Κανείς δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ την Julie Andrews. Είναι απλά απίστευτη». Φυσικά η δική της εκδοχή ακούγεται πως θα διαφέρει αρκετά και σ αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο σκηνοθέτης Rob Marshall, οποίος επιστρέφει επιτέλους στα μιούζικαλ.

Μπόλικο χρώμα, αγαπησιάρικη διάθεση, οικογενειακή αθωότητα, χορός, τραγούδι και φυσικά η μαγική λέξη supercalifragilisticexpialidocious συνθέτουν την συνταγή για την πιο χριστουγεννιάτικη ταινία! 27 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ