«CF – Η Επέλαση των Ξωτικών» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Από 30 Νοεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη ζητούν τη βοήθειά μας! Για να ξεκινήσει να δουλεύει το εργοστάσιο των Χριστουγέννων, χρειάζονται τα μαγικά εργαλεία της κυρα-Βασίλαινας… Αποφάσισαν, λοιπόν, να οργανώσουν έναν γιορτινό, χριστουγεννιάτικο περίπατο, ξεκινώντας από το «CF – Η Επέλαση των Ξωτικών» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Όλοι οι φίλοι των Ξωτικών, φορώντας γιορτινές στολές και χριστουγεννιάτικους σκούφους Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν αντί εισιτηρίου, προσκαλούνται να περπατήσουν μαζί τους μέχρι το μυστικό «σημείο συνάντησης» με την κυρα-Βασίλαινα και τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος ανυπομονεί περισσότερο από όλους να αρχίσει η λειτουργία του! Όσο πιο πολλοί μαζευτούν στον περίπατο των Ξωτικών, όσο πιο πολλά μαγικά εργαλεία συγκεντρώσουν από την κυρα-Βασίλαινα, τόσο πιο γρήγορα θα πάρουν μπροστά οι μηχανές του «CF – Η Επέλαση των Ξωτικών». Επιστρέφοντας από τον περίπατο μαζί με τον ανυπόμονο Άγιο Βασίλη, που δεν βλέπει την ώρα να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα με τους μικρούς και τους μεγάλους του φίλους, θα αντικρίσουν το πιο μαγικό θέαμα: το μαγικό εργοστάσιο των Χριστουγέννων φωταγωγημένο, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο αναμμένο και στολισμένο για αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, και το πιο γιορτινό ξωτικοπάρτι έτοιμο να αρχίσει, με πυροτεχνήματα και τους πιο λαμπερούς παρουσιαστές και καλεσμένους!

Φέτος τα Χριστούγεννα το «CF – Η Επέλαση των Ξωτικών» μεταμορφώνει τις γιορτές στην πιο μαγική εμπειρία για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε όλους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, φορώντας τους χριστουγεννιάτικους Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σκούφους σας, έτοιμοι να πάρετε μέρος στο μεγάλο περίπατο των Ξωτικών! Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου από τις 16.00 – 20.00, αντί εισιτηρίου μπορείτε να προμηθευτείτε τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε προνομιακότερη τιμή και να ανάψετε κι εσείς το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα άτακτα ξωτικά. Ολόκληρο το ποσό από την αγορά κάθε χριστουγεννιάτικου σκούφου θα δοθεί για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια. Αγαπημένοι  παρουσιαστές-έκπληξη και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα χαρίσουν γιορτινή λάμψη στην υπέροχη βραδιά που θα στηθεί στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, στο Γκάζι, στο αγαπημένο χριστουγεννιάτικο πάρκο μικρών και μεγάλων, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων!

Την ημέρα των εγκαινίων αντί εισιτηρίου προμηθεύεστε το χριστουγεννιάτικο σκούφο Make-A-Wish σε χαμηλότερη τιμή και συνεισφέρετε στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος)! Τιμή χριστουγεννιάτικου σκούφου Make-A-Wish: 5€ Το σύνολο των εσόδων από τα εγκαίνια του “CF – Η Επέλαση των Ξωτικών” θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 6€. Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%! Οικογένειας: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€. Η προπώληση ανοίγει σύντομα!. Εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά και στα ταμεία του “CF – Η επέλαση των Ξωτικών” στις εισόδους της Τεχνόπολης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ