Είδαμε το «A Star Is Born»

Υπάρχουν ταινίες που μόλις τις δεις τις ξεχνάς. Υπάρχουν βέβαια και οι ταινίες που ακόμα και μέρες μετά την προβολή τους, ανακαλύπτεις ότι έχουν αφήσει έστω και ένα στοιχείο μέσα στην καρδιά σου. Μια τέτοια ταινία είναι και η ταινία “A Star Is Born”.

Η υπόθεση της ταινίας είναι ως εξής: Ο Τζάκσον Μέιν είναι ένας αλκοολικός ροκ-κάντρι σταρ που ερωτεύεται μια νεαρή τραγουδίστρια και τη βοηθά να απογειώσει το ταλέντο της. Τα πράγματα όμως παίρνουν την κατηφόρα όταν η κοπέλα ξεδιπλώνει το ταλέντο της και ο Τζάκσον κυλάει περισσότερο στις ουσίες.

Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ταινία που αφορά την ζωή της Lady Gaga. Ας πούμε ότι δεν υπάρχει καμία ταύτιση με κάτι τέτοιο. Η ταινία είναι εξαιρετική και έρχεται να μας αποζημιώσει για τις σχετικά μέτριες ταινίες που κυκλοφόρησαν το περασμένο διάστημα και να μας δείξει ότι οι ταινίες που είναι remake δεν είναι πάντα κακές. Η χημεία των πρωταγωνιστών ήταν φανταστική. Ο Bradley Cooper σαν ηθοποιός δείχνει το πόσο καλός είναι στην υποκριτική, όπως και το πόσο καλός είναι σαν σκηνοθέτης. Από την άλλη η Gaga δείχνει το πόσο υπέροχη φωνή έχει και στο υποκριτικό της ντεμπούτο (μιλώντας πάντα για την μεγάλη οθόνη) δείχνει ότι έχει μέλλον. Τα τραγούδια της ταινίας είναι υπέροχα και δένουν απίστευτα με τις φωνές των πρωταγωνιστών.

Βαθμολογία: 8/10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ