Είδαμε το Venom και σας λέμε την γνώμη μας! (Extra Spoils)

Όταν ακούσαμε ότι ο Tom Hardy θα κάνει τον Venom είπαμε όλοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και ότι είναι μια ψεύτικη δήλωση. Όταν όμως ανέβασε φωτογραφία ο γνωστός ηθοποιός τότε όλοι τρελαθήκαμε και θέλαμε σαν τρελοί να βγει η ταινία. Έτσι λοιπόν αφού κάναμε μια μικρή υπομονή στις 4/10/2018 η ταινία του γνωστού αντί ήρωα της Marvel.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένας ρεπόρτερ που απολύθηκε από τη δουλειά του γιατί ερευνούσε τις ύποπτες δραστηριότητες ενός μεγαλοεπιχειρηματία μπαίνει κρυφά στις εγκαταστάσεις για να αποκαλύψει τα επικίνδυνα πειράματά που γίνονται πάνω σε ανθρώπους. Εκεί λοιπόν θα έρθει σε επαφή με έναν περίεργο εξωγήινο οργανισμό με αφορμή να γίνει ο Venom.

Η ταινία είναι μέτρια προς καλή. Δεν είναι δυστυχώς δεν είναι τόσο τέλεια όσο θα θέλαμε. Οι δημιουργοί της πήγαν σε αρκετά σημεία να μιμηθούν το Deadpool. Η σκηνοθεσία της ταινία ήταν πολύ ωραία. Αυτό που έπρεπε να σου παρουσιάσει σου το έδινε και με το παραπάνω. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν επίσης πολύ καλές. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της ταινίας ήταν το σενάριο. Δυστυχώς ήταν άδειο. Δεν σε γέμιζε καθόλου και πολλές φορές σε έκανε να ξεχνάς ότι είσαι σε ταινία με θέμα τον Venom. Τα κουστούμια ήταν ωραία και τα εφέ ήταν σε μικρά επίπεδα υπερβολικά. Επίσης στα συν της ταινίας πρέπει να βάλουμε και την μουσική όπου έντυνε με πολύ ωραίο τρόπο την κάθε σκηνή. Να τονίσουμε επίσης ότι όσοι δεν έχετε πάει ακόμα να το δείτε, στο τέλος της ταινίας υπάρχει extra σκηνή.

Spoil Corner!!!!!

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το ποιος είναι ο ρόλος του Woody Harrelson στην ταινία και το αν υπάρχει καμία αναφορά στον Spider Man και το αν παίζει καθόλου στην ταινία. Πριν ξεκινήσουμε όμως να σας πούμε ότι για μια ακόμα φορά υπάρχει cameo του Stan Lee. Ο Harrelson δεν παίζει καθόλου στην ταινία, παρά μόνο σε μια extra σκηνή μετά τους τίτλους τέλους που σου πετάει το μπαλάκι ότι θα υπάρξει και άλλη ταινία με κακό τον γνωστό σε όλους μας Carnage. Τέλος, ο Spider Man δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλη την ταινία παρόλα αυτά υπάρχει μια μικρή αναφορά στην αρχή της ταινίας ότι ο Eric Brock ήταν πριν μετακομίσει στην Νέα Υόρκη όπου έχασε την δουλειά του από εκεί και αναγκάστηκε να μετακομίσει (σας θυμίζει κάτι αυτό;).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαθμολογία: 6.5/10