«Κτήνος», το ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ από τον υποψήφιο για bafta σκηνοθεσίας και σεναρίου, Michael Pearce

Από 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους

Ένα σύγχρονο ατμοσφαιρικό ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ από τον υποψήφιο για BAFTA Σκηνοθεσίας και Σεναρίου, Michael Pearce, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και αποδοχή στα φεστιβάλ του κόσμου από το Sundance και το Τορόντο μέχρι το Βερολίνο.

Σε μια μικρή νησιωτική κοινότητα, μια άστατη νεαρή γυναίκα ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ξένο που την ενθαρρύνει να κόψει τα δεσμά με την καταπιεστική της οικογένεια. Όταν αυτός θεωρείται ύποπτος για μια σειρά βίαιων φόνων, αυτή τον υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων και συνειδητοποιεί τι είναι ικανή να κάνει. Μια γενναία ταινία που δημιουργεί μια σύνθετη σχέση ανάμεσα στον κεντρικό χαρακτήρα και το κοινό της, ένα σκοτεινό και δραματικό παραμύθι για ενήλικες.

Ο Michael Pearce γεννήθηκε στο νησί Τζέρσι και έχει τη βάση του στο Λονδίνο. Σπούδασε σκηνοθεσία στο Arts Institute του Μπόρνμουθ και την Εθνική Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, όπου η μικρού μήκους ταινία του Madrugada κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη μικρού μήκους ταινία στα Royal Television Society Awards. Η επόμενη μικρού μήκους ταινία του Rite ήταν υποψήφια για τα βραβεία BAFTA και BIFA και προβλήθηκε σε 40 διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου. Το 2011, ο Μάικλ διακρίθηκε από το περιοδικό Screen International ως ένας από τους «Αυριανούς Αστέρες».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ