Κυκλοφόρησε το trailer του τελευταίου κύκλου του «House Of Cards»

Όλα τα ωραία όπως λέει και ο λαός μας τελειώνουν. Άλλα τελειώνουν με ευχάριστο τρόπο και άλλα με δυσάρεστο. Μια από από τις αγαπημένες μας σειρές ήρθε η ώρα να φτάσει στο τέλος της. Εκατομμύρια φαν απ όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να δουν στις 2 Νοεμβρίου τον τελευταίο κύκλο του House Of Cards.

Ο έκτος κύκλος ήταν έτσι και αλλιώς ο τελευταίος για την σειρά, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το πως θα τελειώσει. Ούτε καν οι ίδιοι οι δημιουργοί. Όλα φυσικά ανατράπηκαν, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Kevin Spacey όπου τον κατηγορούσαν για βιασμό.

Στον έκτο και τελευταίο κύκλο της σειράς θα δούμε φυσικά τον θάνατο του Frank (δεν πρόκειται για spoil καθώς είναι κάτι που βλέπουμε ακόμα και σε trailer της σειράς) και το πως η γυναίκα του αναλαμβάνει τα ηνία της εξουσίας. Από το trailer φυσικά βλέπουμε ότι θα υπάρχει μεγάλη κόντρα καθώς οι περισσότεροι στην Αμερική βρίσκουν μεγάλο λάθος να πάρει την εξουσία αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυσικά τα βλέμματα δεν τον θεατών δεν θα επικεντρωθούν στα παραπάνω. Δύο είναι τα πράγματα που περιμένουμε σαν τρελοί να δούμε. Το πως θα πεθάνει ο Frank και το τι φινάλε θα επιλέξουν οι δημιουργοί της σειράς.

Υπομονή μέχρι τις 2 Νοεμβρίου!