Ύψωσε τον Πολιτισμό - Θέατρο, Μουσική, Κινηματογράφος, Εικαστικά, Τέχνη, Κριτικές, Άρθρα, Ζωή, Άνθρωποι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον σκύλο στην Κατερίνη

Μια πρωτότυπη προσπάθεια ξεκίνησε στην Κατερίνη με στόχο να μάθουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, χρήσιμες πληροφορίες για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον Σκύλο.

Ο Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων Αναστασιάδης Θωμάς και η Νατσιοπούλου Αντωνία Πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» παρουσιάζουν το πρόγραμμα «ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ» και οι μικροί μαθητές αντιλαμβάνονται ότι ο σκύλος φοβάται, χαίρεται, πονάει και έχει ανάγκες όπως και ο άνθρωπος.

Σχετικά

Τα παιδιά μαθαίνουν πως θα προστατευτούν σε ενδεχόμενη επίθεση από σκύλο, πως πρέπει να χαϊδεύουν και να παίζουν με τον σκύλο τους και πως να τον φροντίζουν.

Τέλος το πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών στον εθελοντισμό και την φροντίδα των άστεγων ζώων και μαθαίνουν ότι τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου τον υιοθετούμε και δεν τον αγοράζουμε.

Υπεύθυνοι Προγράμματος:
Αναστασιάδης Θωμάς – Νατσιοπούλου Αντωνία
https://facebook.com/dfkkaterini/, Τηλ.697922380

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy