«Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό»

Χρήστος Δημόπουλος 

Οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες είναι πλέον θεσμός στον ΙΑΝΟ και γίνονται σε συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22/12 και τη Δευτέρα 24/12 στις 12:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24.

Ο Χρήστος Δημόπουλος, η «Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής της Μαρίζας Κωχ», η «Παιδική χορωδία Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς» και το φωνητικό σύνολο «Μέλισμα», έρχονται στον ΙΑΝΟ για τις φετινές «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες… από τον ΙΑΝΟ στην Κιβωτό». Μαζεύουμε χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 12:00-13:00

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Δημόπουλος, που για 15 χρόνια παρουσίαζε από την ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο», έρχεται στον ΙΑΝΟ και θα μας μιλήσει για τη σειρά βιβλίων του «Οι Περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκήπιου» με αφορμή την έκδοση του τέταρτου βιβλίου της σειράς «Το σπαθί του Στρατηλάτη» ενώ η ηθοποιός Κατερίνα Παπαδάκη θα διαβάσει το παραμύθι του «Η γοργόνα Ελισσώ». Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χριστουγεννιάτικες κατασκευές. 

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, 12:00-13:00

Η «Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής της Μαρίζας Κωχ», η «Παιδική χορωδία Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς» και το φωνητικό σύνολο «Μέλισμα», ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν μελωδικό μήνυμα αγάπης… Τραγουδούν για την Κιβωτό του Κόσμου, παραδοσιακές μελωδίες και όχι μόνο!

Διεύθυνση χορωδίας-επιμέλεια: Αθηνά Χρήστου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι: Νάσος Γκρόζας πιάνο-διασκευές, Ηλίας Βαμβακούσης ούτι-κρουστά, Τζένη Ντούρου κρουστά.

Είσοδος στην εκδήλωση: *Κάθε γονιός που θα έρθει, προσφέρει δωρεά 5€ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου». **Κάθε παιδί που μπαίνει στον χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο, αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού». Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά…