ΜΜΘ: Η Χιονάτη χορεύοντας στον πάγο με τους καλύτερους Ρώσους χορευτές

Το πιο αγαπημένο παραμύθι σε μια υπερπαραγωγή στον πάγο από τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12 στις 16:00.

Τα φετινά Χριστούγεννα το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, σε μία υπερπαραγωγή που ξετυλίγει το διαχρονικό και πολυαγαπημένο παραμύθι της Χιονάτης. Το κλασικό παραμύθι μεταφέρεται  στον πάγο με χορό, ακροβατικά, εντυπωσιακά σκηνικά και θεατρικά εφφέ, δημιουργώντας ένα αριστούργημα που αποθεώνεται από εκατομμύρια μικρούς και μεγάλους θεατές.

Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής  θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παγοπίστα, όπου η διάσημη ιστορία του παραμυθιού ξετυλίγεται πάνω στον αστραφτερό πάγο.  Ένας από τους μεγαλύτερους θιάσους χορού στον πάγο έρχεται στην Ελλάδα για μια παράσταση που θα σας μείνει αξέχαστη! Μια μαγική εμπειρία!

Η «Χιονάτη στον πάγο» είναι ένα υπερθέαμα γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές και ακροβατικά – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το σύνολο των RussianIceStars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα στοιχεία του παραδοσιακού παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ, η κακιά βασίλισσα, ο μαγικός καθρέφτης, το δηλητηριασμένο μήλο και η όμορφη βασιλοπούλα που περιμένει το βασιλόπουλο να τη ζωντανέψει, έχουν εμπνεύσει δημιουργούς κάθε είδους τέχνης και έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές σε όλο τον κόσμο.

Διασκεδαστική, ονειρική μα πάνω απ’ όλα μια παράσταση που αφηγείται μια αθάνατη ιστορία στην πιο συναρπαστική παράσταση στον πάγο για όλη την οικογένεια, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Η ιστορία της Χιονάτης, το πιο αγαπημένο παραμύθι

Η ιστορία της Χιονάτης βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Margarete Von Waldeck,μιας αριστοκράτισσας του 16ου αιώνα από τη Βαυαρία. Ο πρίγκιπας Φίλιππος Β΄ της Ισπανίας ξεχώρισε την πανέμορφη 16χρονη Margarete στο παλάτι των Βρυξελλών και την πήρε ως ερωμένη του. Ωστόσο, η ιδέα του να γίνει πριγκίπισσα ενοχλούσε τη μητριά της και τον βασιλιά της Ισπανίας πατέρα του Φιλίππου, με αποτέλεσμα μυστικοί πράκτορες να αναλάβουν να τη δηλητηριάσουν.

Οι συλλέκτες παραμυθιών Αδελφοί Γκριμπρώτοι εξέδωσαν την ιστορία της Χιονάτης το 1812 με τον τίτλο “Η Μικρή Χιονάτη” και από τότε το παραμύθι – αριστούργημα ταυτίστηκε με την ανατροφή των μικρών και μεγαλύτερων παιδιών. Η Χιονάτη έγινε κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Walt Disney το 1937 και έχει εμπνεύσει πολλούς δημιουργούς κάθε είδους τέχνης. Η ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney αποτέλεσε τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της εποχής και είναι μία από τις 10 εμπορικότερες και δημοφιλέστερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Russian Ice Stars: χορεύοντας στον πάγο με τους καλύτερους Ρώσους χορευτές!

Η διεθνώς καταξιωμένη ομάδα των Russian Ice Stars αποτελείται από εξήντα συντελεστές και  κορυφαίους χορευτές, πολλοί από τους οποίους είναι διακεκριμένοι σε εθνικό, ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και ολυμπιακό επίπεδο. Θέαμα, ακρίβεια, συγχρονισμός, υψηλή τεχνική,παγκόσμια καταξίωση: σ’ αυτά συνοψίζονται οι παραστάσεις των Russian Ice Stars, του συνόλου που συγκεντρώνει σπουδαίους Ρώσους χορευτές στον πάγο.Συνδυάζοντας καλλιτεχνικό πατινάζ,μπαλέτο, ακροβατικά τσίρκου και παντομίμα, η ομάδα έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο τόσο στη Ρωσία, όσο και σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομάδα συμμετέχουν πολυάριθμοι κορυφαίοι αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους τίτλους και μετάλλια στα σημαντικότερα πρωταθλήματα παγκοσμίως. Το ρεπερτόριο της Deplidge Productions με τους Russian Ice Stars περιλαμβάνει παραγωγές κλασικών παραμυθιών στον πάγο όπως«Πήτερ Παν», «Πεντάμορφη και το Τέρας», «Σταχτοπούτα», αλλά και εντυπωσιακές μοντέρνες δημιουργίες, όπως το Cirque de Glace, που έχουν περιοδεύσει σε πολλές χώρες γνωρίζοντας πάντοτε την αποθέωση.

Πρόγραμμα:
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00
Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:00
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:00 & 20:00
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 στις 16:00  & 20:00
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:00 & 16:00

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 50€ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 35€
Β’ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 40€ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 28€
Γ’ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 30€ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 21€
Δ’ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 20€ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 14€
Ε’ΖΩΝΗ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15€ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10€
*Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2310 895938-9  www.tch.gr
Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου &, Θεσσαλονίκη 542 46