«Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια» στο Βρυσάκι

Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι», δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, θα γεμίσει φέτος τα Χριστούγεννα με βαπόρια-καράβια (που είναι και το ελληνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο), τα οποία θα εκτίθενται και θα πωλούνται αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Αυτή η έκθεση των καραβιών κάτω από την Ακρόπολη θα συνοδευτεί από μια θεατρική performance, διάρκειας 40 λεπτών, με τίτλο «Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια».

Στο πρώτο μέρος, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Νικόλαο Γ. Χαλδαιάκη, με τη συνοδεία του Ηλία Μαντικού στο κανονάκι, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία από τον δίσκο «S/S ΙΟΝΙΟΝ 1934» που κυκλοφόρησε από το συγκρότημα «Οι Ξέμπαρκοι» το 1986. Πρόκειται για εξαιρετικά, κατά γενική ομολογία, τραγούδια που όμως δεν έτυχαν τόσο ευρείας ακρόασης.

Στο δεύτερο μέρος, η Χριστίνα Τασκασαπίδου θα αποδώσει θεατρικά το εκτενές ποίημα του Μάνου Ελευθερίου «Ένα καράβι μια φορά».

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Όλια Λαζαρίδου
Συμμετέχουν: Χριστίνα Τασκασαπίδου, Νικόλαος Γ. Χαλδαιάκης, Ηλίας Μαντικός

Τιμές εισιτηρίων: 8€ (Κανονικό, περιλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί), 5€(φοιτητές, άνεργοι, ατέλειες ηθοποιών) | Διεύθυνση: Βρυσακίου 17, στάση Μετρό Μοναστηράκι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ