Ο Κουέντιν Ταραντίνο υπέγραψε για την συνέχεια του «Once upon a time… in Hollywood» σε βιβλίο

Το τρομερό παιδί του κινηματογράφου ξαναχτυπά, αλλά αυτή την φορά όχι με νέα ταινία. Ο λόγος για τον Κουέντιν Ταραντίνο που επιστρέφει στην παλιά του αγάπη που δεν είναι άλλη από την συγγραφή.

Πριν λίγες ημέρες η εκδοτική HarperCollins ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης υπέγραψε συμβόλαιο για δύο βιβλία. Το ένα μάλιστα θα είναι κατά κάποιον τρόπο συνέχεια του

«Once upon a time… in Hollywood». Η αγαπημένη ιστορία του Ταραντίνο θα έχει να κάνει με τις περιπέτειες του Ρικ Ντάλτον στην Ιταλία. Έτσι, κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή ο εκκεντρικός κινηματογραφιστής είχε δηλώσει πως αυτή η ταινία είναι πιο κοντά σε εκείνον.

Αρχικά, η έκδοση θα κυκλοφορήσει σε paperback, αδυναμία του Ταραντίνο σε σημείο εμμονής και όπως δήλωσε και ο ίδιος «στα ΄70s οι βιβλιοποιήσεις ταινιών ήταν τα πρώτα ενήλικα βιβλία που διάβασα. Ως σήμερα έχω πελώρια στοργή για αυτό το είδος. Έτσι, είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι το Once upon a time… in Hollywood, θα είναι η συνεισφορά, που ελπίζω θεματικά να σταθεί δίπλα στο κινηματογραφικό της αντίστοιχο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άλλο βιβλίο θα έχει τίτλο «Cinema Speculation» και θα είναι μια αναδρομή στο σινεμά των ΄70s συνομιλώντας με δημιουργούς, ηθοποιούς, αλλά και κριτικούς κινηματογράφου όπως η αντισυμβατική Πόλιν Κέιλ.